Bani europeni pentru școlile speciale și cluburile sportive școlare

Bani europeni pentru școlile speciale și cluburile sportive școlare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Președintele Consiliului Județean (CJ) Galați, Costel Fotea, a anunțat, miercuri, 31 mai, câștigarea unui proiect cu fonduri europene pentru care urmează să se semneze contractul de finanțare.

Este vorba despre dotarea cu echipamente digitale, mobilier și materiale didactice a Școlii Speciale "Constantin Pufan", Liceului Tehnologic "Simion Mehedinţi", Şcolii Speciale "Emil Gârleanu" şi Şcolii Speciale "Constantin Păunescu", inclusiv pentru dotarea cabinetelor de consiliere și asistență psihopedagogică, precum și a celor de logopedie și alte terapii specifice.

"De asemenea, am obținut fonduri și pentru dotarea celor două cluburi sportive școlare din Galați și Tecuci cu diverse echipamente de forță, sisteme performante indoor pentru îmbunătățirea tehnicii și kituri de antrenament, precum și pentru dotarea cu materiale didactice și dispozitive IT a Palatului Copiilor, inclusiv filiala acestuia de la Tecuci", a adăugat Costel Fotea, pe pagina sa de Facebook.

Valoarea totală a investițiilor ce urmează a fi făcute de CJ este de aproximativ 2,8 milioane de lei, finanțarea fiind asigurată integral prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Citit 1202 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Mai 2023 18:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.