Tot mai puţine LOCURI DE MUNCĂ. Şomerii gălăţeni au şanse mici de angajare

Tot mai puţine LOCURI DE MUNCĂ. Şomerii gălăţeni au şanse mici de angajare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Conform ultimelor date primite de la AJOFM, pentru începutul lunii noiembrie erau disponibile, prin intermediul agenţiei, doar 92 de locuri de muncă în Galaţi. Cele mai mari şanse de angajare le au, în continuare, şomerii cu studii medii sau inferioare, pentru ei fiind vacante posturi de coafor, bucătar, croitor, cosmetician, curăţitor sablator, geamgiu, vopsitor industrial, patiser, ospătar şi altele.

Şomerii cu studii superioare, puţin peste 500 la număr, conform ultimelor date statistice întocmite de AJOFM Galaţi, au de ales între posturi de economist, consilier juridic sau tehnician proiectant, însă grila de salarizare nu este nici pe departe cea aşteptată de un absolvent de facultate, cu siguranţă.

Persoanele interesate de ocuparea locurilor de muncă vacante şi de înregistrarea ofertei de locuri de muncă vacante sunt aşteptate la sediul  AJOFM Galaţi, str. Domnească nr.191, respectiv la sediul  ALOFM Tecuci, pe str. M. Kogălniceanu, nr. 60, bloc A2, parter,  de luni până joi, între orele 8:00-16:30.

Foto-arhivă "Viaţa liberă" (Bogdan Codrescu)

Citit 1189 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Noiembrie 2015 16:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.