LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI/ O instituţie din subordinea Consiliului Județean face ANGAJĂRI. Vezi ce POSTURI scoate la CONCURS

LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI/ O instituţie din subordinea Consiliului Județean face ANGAJĂRI. Vezi ce POSTURI scoate la CONCURS
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Pe platforma online a Guvernului, www.posturi.gov.ro, care centralizează toate posturile scoase la concurs de către autorităţile şi instituţiile publice din toată ţara, se arată că, nu mai puţin de şase posturi de execuţie, au fost scoase la concurs, în cadrul Serviciului Judeţean de Administrare a Domeniului Public şi Privat (SJADPP), din subordinea Consiliului Judeţului Galaţi.

Conform anunţurilor făcute publice, Serviciului Judeţean de Administrare a Domeniului Public şi Privat are nevoie de un inspector IA, doi inspectori de specialitate şi trei muncitori calificaţi (mecanic agricol, operator DDD şi paznic).

Gălăţenii interesaţi de cele şase posturi, trebuie să ştie că pentru a participa la concursul dedicat ocupării acestor funcţii trebuie să-şi depună dosarul de înscriere până pe data de 16 mai. Pentru inspector IA, proba scrisă se va desfăşura pe 27 mai, iar interviul – pe 2 iunie, pentru cele două posturi de inspector de specialitate proba scrisă va fi organizată pe 26 mai, iar interviul pe 1 iunie, în timp ce pentru cele trei posturi de muncitor calificat proba scrisă va avea loc pe 25 mai, iar interviul este programat pentru data de 31 mai.

Relaţii suplimentare se obţin la sediul Serviciului Public Judeţean de Administrare a Domeniului Public şi Privat Galaţi, din strada Traian, nr. 454A sau la telefon 0236/317.827.

Citit 13113 ori Ultima modificare Luni, 25 Aprilie 2016 00:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.