Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Mâţa asta mănâncă iarbă frumos/şi se uită la mine cum vin încoace/ şi cum sunt aproape gata să mă pierd/ pe sub ochii madamei cu bigudiuri,/ care fumează la etajul cinci făr-un sfert!
Mâţa asta mă cunoaşte de undeva,/ dar se face că nu-şi mai aduce aminte/ când am fost s-o invit la ultimul concert,/ într-o seară, pe madama cu bigudiuri,/ care se ondulează la etajul cinci făr-un sfert!
Madama asta fumează foarte frumos/ şi se uită la mine cum plec încolo/ şi cum nu pot să nu plâng încet-încet,/ sub ochii mâţei care era, şi ea, atunci,/ cu madama de la etajul cinci făr-un sfert!
Şi tot vin încoace, şi tot plec încolo,/ şi tot lăcrămez, şi mă cert, şi mă tot cert/ fiindcă (nu) am fost în stare, demult/ - însă nici madama nu-şi mai aminteşte,/ şi nici mâţa de la etajul cinci făr-un sfert!

Citit 582 ori Ultima modificare Marți, 04 Decembrie 2018 18:46

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro