Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Până la restructurări urbane promise şi visate, începute mai mult sau mai puţin, Primăria cosmetizează, pe ici, pe colo. Nu este mult, nu spun că ar trebui să fim mulţumiţi sau să batem din palme, dar putem da o amărâtă de bilă albă pentru faptul că municipalitatea repară esplanada de la Potcoava.
Bila neagră merge tot către Primăria municipiului Galaţi, pentru decizia de a tăia mai mulţi copaci de pe taluzul Falezei, luată fără a avea aviz de mediu, fără a avea definitivată o strategie de reabilitare peisagistică, dar şi din cauza faptului că, potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al instituţiei, tăierile au avut loc împotriva dispoziţiei primarului care a decis sistarea tăierilor. Indiferent dacă Gospodărire Urbană a primit comandă de la Primărie pentru efectuarea tăierilor împotriva dispoziţiei primarului sau fără ştirea acestuia, aceasta este o dovadă clară că în Primărie poate face oricine ce vrea, unul la mână, iar, doi la mână, nimeni nu pare să se sinchisească de etapele legale pe care ar fi trebuit să le parcurgă. Totul pare făcut din mers, tăiem şi vom vedea apoi ce mai facem, ceea ce este inadmisibil. Nu mai spunem că o posibilă amendă din partea Agenţiei de Mediu s-ar răsfrânge tot asupra populaţiei, că doar n-o plăti primarul amenda din buzunarul său. Astfel, gălăţenii nu numai că ar putea suporta consecinţele diminuării spaţiului verde şi riscul surpării taluzului, în cazul în care Primăria nu va replanta un subarboret în zonă, dar vor plăti din bugetul local şi amenda de cel puţin 40.000 de lei.

Citit 10739 ori Ultima modificare Duminică, 31 August 2014 15:11

2 comentarii

 • postat de Akbar Miercuri, 03 Septembrie 2014 15:02 86.127.208.*** Link la comentariu
  0
  1

  Se va reface doar zona dezafectata de constructii. Atat. Restul zonei va ramane exact asa cum o stiti cu totii. Carpita si plombata. Am ajuns rau daca ii aplaudam ca placheaza 70 mp, in anul 2014.

  Raportează
 • postat de ametitu Luni, 01 Septembrie 2014 09:17 82.145.216.*** Link la comentariu
  0
  5

  Daca tot se reface esplanada de la Potcoava, nu se poate renunta si la panoul ala hidos cu AUCHAN?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.