O gălăţeancă va face Roma să râdă cu lacrimi

O gălăţeancă va face Roma să râdă cu lacrimi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Zece euro pentru un bilet „Gold” şi 20 de euro un bilet categoria „VIP”, acestea sunt tarifele de intrare la show-ul de Stand Up Comedy şi Iluzionism la care sunt invitaţi toţi românii din Roma. Vedeta spectacolului este actriţa Doina Teodoru, născută în Galaţi, care, aşa cum aţi aflat din ziarul „Viaţa liberă”, a reuşit să câştige, în această primăvară, finala emisiunii "iUmor", de pe Antena 1.

„Ai de gând să râzi până… îţi pierzi minţile? Doina Teodoru şi Vlad Grigorescu vin la Roma, la „Teatro Italia” pe 15 octombrie cu un show de Stand Up Comedy şi Iluzionism, pentru prima dată în Italia! Pe 15 octombrie, orele 18,00 la „Teatro Italia”, Via Bari, numărul 18 din Roma va fi un spectacol de Stand Up Comedy şi magie cu invitaţii speciali Doina Teodoru şi Vlad Grigorescu. „Teatro Italia” se află la doi paşi de centrul capitalei italiene, foarte aproape de staţia de metrou Policlinico şi are o capacitate de 800 de locuri”, aşa sună invitaţia lansată pe pagina de Facebook de compania Alex Under Events, preluată deja de publicaţiile dedicate românilor din "Cizmă": Rotalianul şi http://rome.carpediem.cd/, eveniment despre care am aflat tot de la o gălăţeancă stabilită în Italia, Vasilica Branişte.

„Doina Teodoru este o tânără actriţă din Galaţi, care s-a făcut cunoscută pe micul ecran câştigând ultima ediţie a show-ului iUmor şi jucând în serialul «În puii mei» împreună cu Mihai Bendeac, Vlad Drăgulin şi Cosmin Nedelcu, zis Micutzu. Vlad Grigorescu este un magician cu un stil original, show-urile lui fiind pe cât de amuzante pe atât de pline de substanţă. Prezentator în emisiunea iUmor împreună cu Şerban Copoţ, este unul dintre cei mai buni entertaineri din România”, se precizează evenimentul creat pe Facebook.

Răutăţi şi umor

Doina Teodoru a reuşit să-i cucerească pe membrii juriului iUmor - Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo - dar şi pe cei care s-au uitat la emisiune şi au votat câştigătorul - cu glume răutăcioase la adresa prezentatorilor, a juriului, dar şi la adresa altor vedete din showbizul românesc. Iar criticile şi controversele nu au întârziat să apară, mai ales că înainte de a urca pe scena "iUmor" Doina Teodoru colaborase cu Mihai Bendeac, iar unii au catalogat momentele ei artistice drept atacuri la persoană.

„Roast-ul, pentru că aşa se numeşte colecţia de glumiţe răutăcioase, este un fenomen care, din punctul meu de vedere, nu este deloc exploatat în România. Poate că de asta a şi prins, de data asta. Mie nu mi-a plăcut deloc momentul meu de la audiţii, dar uite că m-a dus în finală. Sper ca, la un moment dat, să ajungem şi noi precum americanii, acolo unde roast-ul este ceva extraordinar, iar vedetele sunt onorate să fie invitate la astfel de lucruri. S-a încercat şi la noi, de către colegii mei Micutzu şi Mihai Bobonete, dar văd că nu au continuat. Cred că e destul de greu să găseşti o vedetă care să accepte să fie ţinta glumelor”, declara, în interviul acordat ziarului nostru Doina Teodoru.

Cât despre modul în care i-a schimbat viaţa câştigarea show-ului iUmor, Doina Teodoru ne mărturisea, încă de la finele lunii mai, că are multe oferte de stand up şi spectacole, şi din ţară şi din străinătate, şi că i-ar plăcea să exploreze şi partea asta a carierei, precizând că îşi doreşte să folosească în roast-uri cuvinte cât mai puţin licenţioase! Iat-o acum, jucând pentru românii din Italia!

Citit 7095 ori Ultima modificare Vineri, 29 Septembrie 2017 01:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.