Da, nene Primar!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Da, nene primar, locuim pe drumuri! Dacă nu crezi, vino şi te uită! Exact cum îţi scriam acum câteva zile, avem domiciliu mobil pe Oltului! Aici ne târâim zilele şi nopţile! Aici facem foame, suportăm "grija" celor care ne  "iubesc" ori primim înjurăturile celor care ne urăsc! De-a lungul şi de-a latul cestui domiciliu ne purtăm jigodia şi jaba, ne rugăm la Dumnezeul nostru şi ne hrănim cu speranţa că într-o zi veţi aplica legea aceea legată de noi! Nu numai voi aveţi Dumnezeu! Avem şi noi! Al vostru-i mai bun, cică! Vă tolerează şi vă iartă mai mult şi mai des, chiar dacă nu meritaţi şi nu-i arătaţi recunoştinţă, supunere şi mulţumire! Nici al nostru nu-i aşa de rău! Da-i cam uituc! L-am chemat de atâtea ori să ne ia şi să ne ducă, dar n-a venit! A promis, dar nu s-a ţinut de cuvânt! Cică Moartea noastră-i ocupată, n-are timp de pierdut cu javrele! Cică-i închiriată de Moartea voastră! Şi, umăr la umăr, lucrează de zor pentru oameni... oamenii ăştia, care ne "iubesc", şi care ne înjură, şi care ne azvârle câte un os curat, aşa, să aibă cu ce se lăuda şi cu ce să justifice banii luaţi pentru noi! Cică nici în ruptul capului nostru nu ne vor "rezolva", fiindcă-s tare umpluţi cu silă şi cu "milă", tare-s umpluţi cu dumnezeire, mai ales când ne blestemă şi ne suduie cu numele lui Dumnezeu! Nu?

Cum spuneam, pe mine mă fluieră şi mă cheamă cu prenumele Turturel. Când mă fugăreşte, mă fugăreşte cu "marş, potaie, că te ia naiba!". Şi, am gândit eu şi le-am spus la toţi ai mei, să mă identifice şi să mă strige cu Marş Turturel. Şi, başca, să mi se adauge "cel Cumplit" la coadă. Mai limpede, în CV să mi se spună Marş Turturel cel Cumplit. Că m-am făcut al dracului de rău. Sunt în stare să muşc tot ce poartă două picioare. Ieri, la cinci fără un sfert, aproape de staţia lui 9, l-am muşcat pe unul care se duce la ziar şi l-am rugat să scrie rugămintea/ rugăciunea mea şi a noastră, poate-poate ne auzi şi pe noi, nu numai pe nemernici! Fiindcă, ştiţi foarte bine, până la Dumnezeul nostru... ne mănâncă "sfinţii" voştri! Nu?

Aşadar, nene primar, strânge-ne de pe drumuri şi du-ne cât mai repede în ţinutul cu verdeaţă pentru câini! Poţi rămâne în istorie, dacă ne asculţi! M-am săturat de măsurile voastre pasive, încărcate de "umanitate"! Ia-ne de pe drumuri şi intră-n legendă cu noi! Aşa să scrii pe crucea mea: "Aici nu mai muşcă Marş Turturel cel Cumplit! De aici nu mai scapă Jigodia şi nu mai umple Cetatea cu bube şi rahat!"... Strânge-mă de pe drumuri şi îţi promit că nu vei auzi niciodată Căţelul Pământului!

Citit 532 ori Ultima modificare Marți, 29 Ianuarie 2019 18:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.