Strada Valea Chinejei, aproape de „panglică”

Strada Valea Chinejei, aproape de „panglică”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Autobasculantele IVECO au ţinut târgul „sub trepidaţii” un an întreg *

A costat 17 miliarde de lei vechi. Strada Valea Chinejei! Asfaltată, le întrece, ca aspect, pe toate celelalte din localitate.

După un an de hei-rup de tipul Valea Jiului, fără pauze, a rezultat o arteră de circulaţie din categoria „parfum”. Modernizarea permite preluarea, în condiţii de siguranţă, a unei părţi importante din traficul rutier de pe strada principală, încheindu-se definitiv cu accesul tractoarelor, autocamioanelor şi căruţelor pe Trandafirilor.

E un pas important de continuare, în fapte, a urbanizării târgului. Asfalt pe 1,4 kilometri, până aproape de „frontiera” cu sediul fostului I.A.S.

Lăţimea carosabilului, 6 metri. Pe partea dinspre Bereşti-sat, trotuar lat de un metru. Stradă paralelă cu firul căii ferate. Constructorii, de la S.C. Vega ’93, au rezolvat pentru mult timp de acum înainte problema traversării pârâului Chineja, în dreptul Podului de Fier.

„Au mai rămas de montat, ne-a precizat primarul Octavian Dică, balustradele dinspre şanţul dalat. Sunt din ţeavă metalică şi au fost aduse la Bereşti. Încheiem investiţia cu executarea marcajelor şi fixarea indicatoarelor de circulaţie cerute de lege”.

Explicaţie foto: Muncitorii şi inginerii de la S.C. Vega `93 au lăsat în urma lor, la Bereşti, o stradă ce ar trebui să le poarte numele. Lucrată frumos!

Citit 1696 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.