Şeful Poliţiei Bereşti a demisionat şi a plecat în Anglia

Şeful Poliţiei Bereşti a demisionat şi a plecat în Anglia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Profesional, cu numele legat de cazul „Ţigareta de Galaţi”, livrat procurorilor de la Parchetul Tg. Bujor, inspectorul Viorel Marcu (n. 1975, în Pleşcoi-Buzău) a plecat din Poliţie. Raporturile sale de muncă cu IPJ Galaţi au încetat la 11 iunie a.c.

Iniţial a cerut, întrucât soţia sa, asistentă medicală, se află în Anglia, unde are loc de muncă stabil, să i se aprobe suspendarea pe timp de doi ani din funcţia de şef al Poliţiei Orăşeneşti Bereşti. Deşi se aştepta să fie înţeles de către comandanţii IPJ Galaţi, solicitarea i-a fost respinsă. În aceste condiţii, întrucât era aşteptat în Anglia, a pus pe primul plan interesele familiei sale, ieşind din sistem la cerere.

A fost, la capăt de judeţ, energic, echilibrat şi corect. Cu buzunarele goale a venit la Bereşti, cu buzunarele goale a plecat spre meleaguri străine.

Ocuparea locului rămas vacant se va face prin concurs vineri, 28 iunie a.c. S-au înscris în competiţie doi candidaţi: unul este din judeţul Vaslui, iar celălalt de la Galaţi. Până atunci, interimatul este asigurat de subcomisarul Ion Onu, de la Poliţia Rurală Tg. Bujor.

Citit 6006 ori Ultima modificare Luni, 24 Iunie 2013 15:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.