Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
6 comentarii

Profesional, cu numele legat de cazul „Ţigareta de Galaţi”, livrat procurorilor de la Parchetul Tg. Bujor, inspectorul Viorel Marcu (n. 1975, în Pleşcoi-Buzău) a plecat din Poliţie. Raporturile sale de muncă cu IPJ Galaţi au încetat la 11 iunie a.c.
Iniţial a cerut, întrucât soţia sa, asistentă medicală, se află în Anglia, unde are loc de muncă stabil, să i se aprobe suspendarea pe timp de doi ani din funcţia de şef al Poliţiei Orăşeneşti Bereşti. Deşi se aştepta să fie înţeles de către comandanţii IPJ Galaţi, solicitarea i-a fost respinsă. În aceste condiţii, întrucât era aşteptat în Anglia, a pus pe primul plan interesele familiei sale, ieşind din sistem la cerere.
A fost, la capăt de judeţ, energic, echilibrat şi corect. Cu buzunarele goale a venit la Bereşti, cu buzunarele goale a plecat spre meleaguri străine.
Ocuparea locului rămas vacant se va face prin concurs vineri, 28 iunie a.c. S-au înscris în competiţie doi candidaţi: unul este din judeţul Vaslui, iar celălalt de la Galaţi. Până atunci, interimatul este asigurat de subcomisarul Ion Onu, de la Poliţia Rurală Tg. Bujor.

Citit 5351 ori Ultima modificare Luni, 24 Iunie 2013 15:31

6 comentarii

 • postat de Fata brutarului turmentat Miercuri, 26 Iunie 2013 22:04 Link la comentariu
  0
  2

  Asa pleaca oamenii buni si normali la cap.
  Familia e numarul unu fara indoiala.

  Raportează
 • postat de Marian Miercuri, 26 Iunie 2013 22:03 Link la comentariu
  1
  0

  Cine a spus ca el e cel care a facut dosarul Tigareta de Galati? Voi va luati dupa el? Interesativa inainte cine a coordonat si a dat informatia. Felicitari inspectorului sef Lefter nu astuia

  Raportează
 • postat de Radu de Galati Miercuri, 26 Iunie 2013 22:02 Link la comentariu
  1
  1

  Pe vremea lui Ceausescu un roman se duce la Hurjui(fostul mare sef de la pasapoarte) si-i zice: tovarase maior, as vrea sa plec in Polonia. De ce ? pai am acolo sotia, si de ce nu-i zici sa vina acasa, bine am sa-i zic. Hurjui: da alte rude mai ai ? da, unde , in URSS si cu ce se ocupa , e inginer. Inginer ? da, Pai de ce nu-i zici sa vina in Romania ca avem nevoie de ingineri. Bine, am sa-i zic zice romanul. Alte rude mai ai? da zice romanul , unde ? sotia e in Anglia, da si ce face ? e somera. Somera ? da, ooooo si de ce nu-i zici sa vina in Romania ca avem asa de multe locuri de muncaaaaa. Aloo, tovarasu Hurjui, ma crezi nebun ? sotia intretine toata familia.
  Bai narazilor, un somer din Anglia traieste mai bine decat seful Politiei din Bucuresti dar decat un politist din Beresti ?
  Bravo lui ca pleaca acum cat inca mai poate. Altii vor si nu au unde.

  Raportează
 • postat de nu se merita Miercuri, 26 Iunie 2013 08:26 Link la comentariu
  0
  2

  Mult succes. O hotarare inteleapta.

  Raportează
 • postat de Sa friga oare Tigareta de Galati ? Marți, 25 Iunie 2013 18:26 Link la comentariu
  0
  1

  Omul si-a dat seama ca se lupta cu morile de vant ! Interesele sunt atat de mari si duc ..asa departeeeee ! Asa ca a hotarat sa iasa din sistem !

  Raportează
 • postat de Marius Stanica Marți, 25 Iunie 2013 16:48 Link la comentariu
  0
  2

  mult succes dle inspectorul Viorel Marcu !


  pacat ca Romania ofera atat de putin pentru tinerii romani

  si bine ca Basescu tipa ca sa "facem copii" cand SALARIILE ATAT DE MICI si CHELTUIELILE ATAT DE MARI

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.