Şi Profi a intrat în Monitorul Preţurilor

Şi Profi a intrat în Monitorul Preţurilor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Rețeaua Profi este cel mai nou partener al proiectului Monitorul Prețurilor, derulat de Consiliul Concurenței. Astfel, la ora actuală, platforma online monitorulpreturilor.info afișează prețurile produselor alimentare practicate la nivelul întregii țări de nouă lanțuri de magazine: Carrefour, Kaufland, Penny, Selgros, Mega Image, Lidl, Cora, Auchan și Profi.

Aplicația are două componente: Monitorul Prețurilor produselor alimentare şi Monitorul Prețurilor carburanților. Conform Consiliului Concurenţei, pe prima dintre ele, în cele două luni de la lansare, s-au înregistrat peste 130.000 de căutări, cele mai căutate produse fiind bananele, ceafa de porc fără os, făina, cotletul de porc, uleiul de floarea soarelui, zahărul şi ouăle.

În ceea ce privește Monitorul Prețurilor Carburanților, lansat în iulie 2019, pe acesta s-au înregistrat aproximativ trei milioane de căutări, cele mai multe pentru benzina şi motorina standard, dar şi pentru staţiile de încărcare a maşinilor electrice, apărute în peste 47.000 de căutări.

Monitorul Prețurilor poate fi accesat de pe mobil, tabletă sau PC și afișează informații despre aproximativ 30.000 de produse, comercializate în peste 1.700 de magazine.

Citit 2553 ori Ultima modificare Joi, 19 Decembrie 2019 15:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.