Măsuri de protecţie la Damen Galaţi

Măsuri de protecţie la Damen Galaţi
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Măsuri de combatere a răspândirii coronavirusului au fost luate şi în Şantierul Naval Damen Galaţi, companie cu aproape 2.500 de angajaţi, la care se adaugă câteva sute de salariaţi, angajaţi ai unor subcontractori. "Toate zonele şi suprafeţele de acces sunt dezinfectate zilnic conform unor grafice/ protocoale stricte şi toate departamentele/ secţiile dispun de materiale igienico-sanitare, dezinfectanţi, săpun, măşti şi mănuşi de protecţie. Pentru detectarea oricărei suspiciuni de infecţie cu virusul COVID-19, a fost implementat un protocol de comunicare/ anunţare a cazurilor potenţiale", se precizează într-un comunicat de presă al SN Damen Galaţi.

Din planul de măsuri mai fac parte suplimentarea curselor-convenţie pentru angajaţi, pentru a evita aglomeraţia, folosirea platformelor online pentru derularea unor activităţi, lucrul în ture. De asemenea, pauza de masă urmează o schemă prestabilită, potrivit căreia servirea mesei se face de către o singură persoană la o masă, urmată de o pauza de 10 minute ȋntre serviri, pentru dezinfecţie.

Toţi vizitatorii (inclusiv furnizorii) sunt verificaţi la intrarea ȋn incinta companiei, prin intermediul completării unui formular de evaluare pe propria răspundere, solicitându-se, de asemenea purtarea de măşti şi mănuşi de protecţie.

Nu în ultimul rând, au fost interzise deplasările ȋn interes de serviciu ȋn străinătate pentru toţi angajaţii, iar pentru orice vizitator străin s-a dispus măsura autoizolării ȋn Galaţi timp de 14 zile, cu excepţia cazului ȋn care această măsură a fost luată de autorităţi la trecerea frontierei.

 

Citit 10747 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Martie 2020 19:21

1 comentariu

 • postat de murim de foame dupa ce murim de coronavirus
  Luni, 30 Martie 2020 04:02
  84.117.41.***
  Afacetirtul Gruia de la Gampet a achizitionat niste teste din china foarte rapide si se pot face cateva sute cu acel aparat in timp scurt dar nu ii este aprobat de gurern urgent actele de import. Damen poate achizitiona teste repide si toti angajatii sa fie testati si astfel lucrurile sa fie sub control si salvata compania. Birocratia omoara Romania si economia!
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.