Protecție sanitară pentru muncitori!

Protecție sanitară pentru muncitori!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei (MLPDA) a virat la începutul săptămânii în curs peste 47 milioane de lei în conturile unităților administrativ-teritoriale (UAT) care au depus solicitări pentru decontarea bunurilor/serviciilor/lucrărilor executate pentru 117 obiective de investiţii, finanţate prin cele două etape ale Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).
La nivelul județului Galați, patru UAT-uri au primit suma de aproximativ 4,41 milioane lei, în top aflându-se UAT Cudalbi cu 1,87 milioane lei și UAT Municipiul Tecuci, pentru care valoarea decontărilor a fost de aproape 1,56 milioane lei.
”MLPDA are banii necesari susținerii acestor investiții și, periodic, va face transferul de sume către UAT-urile din România care derulează astfel de proiecte. Adresez o solicitare fermă către UAT-uri, către antreprenori, către muncitorii care lucrează în aceste zile, toată lumea să își ia absolut toate măsurile de protecție sanitară pentru a se evita infectarea!”, a declarat pe pagina de Facebook a instituției, ministrul Ion Ștefan.

Citit 1162 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Aprilie 2020 19:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.