Verificare la filialele ANIF din județele Galați și Brăila

Verificare la filialele ANIF din județele Galați și Brăila
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Sâmbătă, 10 aprilie, George Scarlat, secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), a efectuat împreună cu directorul general adjunct al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare (ANIF), Adrian Bîrzoi, dar și cu directori ai filalelor ANIF Brăila și Galați, o vizită în cele două județe, pentru a verifica activitatea ANIF. Aceasta s-a desfășurat în contextul fenomenului de secetă pedologică, ce afectează de luni bune sudul țării.

"Dragi fermieri, vă rugam să vă organizați pentru a iriga. Am reușit să umplem canalele și suntem pregătiți să vă susținem, într-un an agricol atât de încercat. Nu suntem perfecți, poate nu comunicăm așa cum v-ați dori, dar vă asigur că suntem implicați cu responsabilitate și credință, în a găsi soluții la problemele fermierilor", a declarat secretarul de stat gălăţean, pe pagina de Facebook, arătând că acolo unde fermierii își fac "vara sanie și iarna car", grâul și-a revenit, după o săptămână de irigat.

Totodată, după verificările din teren, George Scarlat a precizat că "legea solului" este actuală și necesară mai mult decât oricând.

Citit 5760 ori Ultima modificare Luni, 13 Aprilie 2020 00:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.