14 proiecte gălățene pentru infrastructura de irigații

14 proiecte gălățene pentru infrastructura de irigații
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a publicat lista proiectelor depuse în sesiunea 2020 aferentă submăsurii 4.3 - infrastructura de irigații.

Nu mai puțin de 14 proiecte au fost depuse de către organizații sau federații gălățene ale utilizatorilor de apă (OUAI/FOUAI). În ordinea descrescătoare a punctajului estimat (autoevaluare, prescoring), acestea aparțin OUAI Plot 42 Tudor Vladimirescu, OUAI Umbrărești Plot 49, OUAI Piscu, OUAI Independența - Siret, OUAI Frumușița, OUAI Liești, OUAI Ivești Plot 47, OUAI Sifon Suhurlui, OUAI Monofilare, FOUAI Câmpia Covurlui, OUAI Tecuci și, în fine, OUAI-urilor SPP 3, SPP 5 și SPP 6 din Nămoloasa.

Reamintim faptul că alocarea financiară disponibilă pentru această sesiune de depunere a cererilor de finanțare este de 43,7 milioane de euro, iar plafonul de depunere a fost supracontractat până la un procent de 150 la sută.

OUAI și FOUAI pot obține, în cadrul acestei submăsuri, fonduri sută la sută nerambursabile, cu o valoare maximă eligibilă a unui proiect de un milion de euro.

Citit 1723 ori Ultima modificare Duminică, 12 Iulie 2020 16:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.