235 de milioane de euro pentru rețelele de gaze

235 de milioane de euro pentru rețelele de gaze
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Ministerul Fondurilor Europene a lansat în consultare publică ghidul solicitantului pentru "Dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale în vederea creșterii nivelului de flexibilitate, siguranță, eficiență în operare, precum și de integrare a activităților de transport, distribuție și consum final".
Apelul, în valoare de 235 milioane de euro, prevăzut a fi lansat la jumătatea lunii august, permite dezvoltarea rețelei de gaze naturale încă din această perioadă de programare, urmând să continue și în viitorul exercițiu financiar multianual, 2021-2027, până la un cuantum total de un miliard de euro.
Condiția este ca primăriile, singure sau în asociere cu mai multe autorități publice locale, să asigure racordarea la rețeaua de gaze a cel puțin câte o mie de gospodării pentru fiecare proiect și să modernizeze infrastructura existentă acolo unde aceasta există.

Citit 1406 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Iulie 2020 17:33

2 comentarii

 • postat de adevarul
  Vineri, 31 Iulie 2020 00:27
  89.136.186.***
  Problema e ca la sate multi nu au pensie si nu au din ce plati acel gaz deci degeaba tragi gze la saraci ca nu au cu ce plati si prefera sa se duca dupa lemne in padure dar alesii cred ca noi romanii suntem toti cu bani si ne permitem orice. Sa nu uitam ca in Romania 80% din populatie munceste pe salariul minim si iarna nu isi permit sa dea drumul la gaze sa se incalzeasca.
  0
  4
  Raportează
 • postat de ariciul
  Joi, 30 Iulie 2020 08:47
  89.39.81.***
  Da .vrem gaze la sate,fiindca e mult mai curat si comod,dacat cu strujani,vita de vie, lemne si ciocalai,ori bertze de rasoare.chestia e ca ,daca ar fi planeta numai din gaze...ha-haaaa eram dusi de muuuult.Da e din pamant ,i cisterna cu gaze e undeva inauntru si cine stie cat o mai fi avand in e?
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.