Cele trei companii de distribuție ale Electrica au fuzionat

Cele trei companii de distribuție ale Electrica au fuzionat
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Grupul Electrica a anunțat finalizarea cu succes a fuziunii celor trei companii de distribuție a energiei electrice din cadrul grupului, care, de la 1 ianuarie 2021, au devenit Distribuție Energie Electrică România S.A. (DEER). Fuziunea s-a produs prin absorbția de către Societatea de Distribuție a Energiei Electrice (SDEE) Transilvania Nord SA a societăților de distribuție Transilvania Sud și Muntenia Nord, de aceasta din urmă aparținând și Galațiul. Noua companie, care are sediul central în Cluj-Napoca, are alte 17 sucursale, în următoarele orașe: Galați (în același sediu ca și până acum, din str. Nicolae Bălcescu nr. 35A), Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Bistrița, Zalău, Brașov, Sibiu, Alba Iulia, Târgu Mureș, Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe, Ploiești, Brăila, Buzău, Târgoviște și Focșani. DEER devine astfel cel mai important operator național de distribuție a energiei electrice, cu o acoperire de 40,7% din teritoriul României. Va opera 198.988 km de linii electrice, în 18 județe, din trei zone geografice ale țării și va deservi peste 3,8 milioane de utilizatori.

Citit 14604 ori Ultima modificare Luni, 04 Ianuarie 2021 17:27

4 comentarii

 • postat de Radler
  Joi, 07 Ianuarie 2021 08:35
  194.105.20.***
  Sustin ce a scris "Sandu ; Tudor ; ss" ....doua mari orase la o distanta foarte aprope unul de altul .....nu pot forma a doua mare zona metropolitana a tarii (chiar al doilea oras - Era un proiect la sf. anilor 80 - numit orasul DUNAREA - GL - BR) .....datorita unor "magarii " ale alesilor locali care tin cu dintii de "scaune" ........o sa ajungem sa ne conduca orase ca Zalau ....Alba Iulia .......sau Miecurea Ciuc .....
  RUSINE POLITICIENILOR LOCALI ........AVIZI DUPA "SCAUNE "
  0
  6
  Raportează
 • postat de ss
  Marți, 05 Ianuarie 2021 21:03
  188.24.230.***
  S-a schimbat stapanul, de la Ploiesti la Cluj Napoca.......felicitari celor 2 orase incapabile sa devina impreuna o forta nationala, conform numarului de populatie din aceasta zona, felicitari administratiilor jalnice din ultimii 30 de ani ale impotentelor orase Galati si Braila!
  1
  12
  Raportează
 • postat de Tudor
  Marți, 05 Ianuarie 2021 16:50
  89.136.0.***
  Aceasta ”reorganizare” poate avea argumente economice, daca se renunta la activele gen sediile din Galati si birocratii aferenti (nu spun nimic de salarii sau pensii, sau managerii numiti politic, pana la cel de la matura, desi mare parte a serviciilor de proiectare au fost ”externalizate” catre firmulite ce au sediul vis a vis, iar cei ce presteaza servicii private stau chiar in birourile Electrica, avand doua ”joburi” (unul la stat si altul la privat)! Dar sa astepti avizarea unui dosar de racordare casa pf, sau orice proiect de 1000 Euro de la Cluj, este un exemplu de birocratizare excesiva. Atunci de ce mai pastrezi zeci si sute de angajati in birourile din Galati, Braila etc, desi ai nevoie doar de palmasii de la interventii si 10-20 de cititori (daca nu ai autocitire, sau monitorizare digitala)! Si daca tot ne-a bagat pandemia cu forta in digitalizare, de ce nu se introduce termen de 5-10 zile maxim si obligatoriu pentru avizare, primesti dosarul cu lista documentelor clara si completa, iar un specialist le citeste si confirma, dana aviz negativ sau pozitiv (negativ cu argumente si recomandari, altfel plateste cu scaunul sau procent salariu)! La noi ca la nimeni.
  2
  8
  Raportează
 • postat de Sandu
  Marți, 05 Ianuarie 2021 09:45
  89.39.81.***
  De ce sediul la Cluj.Produce acest oras sau zona cea mai mare cantitate de energie electrica.Chiar Moldova nu isi poate permite cu unul din orasele sale mari sa gestioneze sediul unei astfel de campanii.Ce treaba avem noi cu Clujul care este la o distanta mare de Galati -Braila .De ce se concentreaza putere economica mai mult in Transilvania in detrimenteul celorlalte provincii istorice?
  6
  26
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.