Facilităţi în prohibiţie

Facilităţi în prohibiţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prohibiţia la pescuit e deja instituită pe mai toate apele ce curg prin acest colţ de ţară. Prohibiţia generală ţine până la 4 iunie, dar cea de la Prut e şi mai şi, ţine până la 9 iulie.

La râul Prut, pescuitul e poprit aşa şi din cauza  acordului cu Republica Moldova, urmând ca fiecare parte să verifice respectarea acordului.

Aş, nu vă ajută cu nimic, dragi pescari, dacă vă repet ceea ce ştiţi şi anume că prohibiţia la Prut e valabilă numai pentru români, că vecinii noştri n-au nici un stres în a încălca înţelegerile, legile, dar măcar aşa ne exprimăm oprobriul, nu?

Dar, ca să uitaţi de aceste necazuri, iată şi ceva de bine ce vine de la Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Galaţi.

De la dr.ing. Vladimir Talpeş am aflat că, în perioada de prohibiţie, cei care vor să devină membri ai AJVPS Galaţi o pot face cu… reduceri băneşti.

În plus, pentru membrii pescari sportivi ai asociaţiei, la Ferma piscicolă Maţa-Rădeanu se poate pescui şi în prohibiţie.

Aici, întinderile de ape ale bazinelor au fost îmbogăţite, populate sistematic cu diverse specii de peşte, în cantităţi considerabile.

Aşadar, iată, oportunităţi cu care poate fi diminuat stresul prohibiţiei generale.

Citit 1632 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.