Lucrările din construcţii, în creştere

Lucrările din construcţii, în creştere

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Volumul lucrărilor de construcţii a crescut anul trecut faţă de anul 2019, ca serie brută, cu 15,9 la sută, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS). Pe elemente de structură au avut loc creşteri la lucrările de reparaţii capitale (+46,0 la sută), lucrările de întreţinere şi reparaţii curente (+24,4 la sută) şi la construcţiile noi (+9,3 la sută). Pe obiecte de construcţii au avut loc creşteri astfel: construcţii inginereşti (+18,5 la sută), clădirile rezidenţiale (+17,8 la sută) şi la clădirile nerezidenţiale (+10,9 la sută).

Citit 669 ori Ultima modificare Luni, 22 Februarie 2021 00:39

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro