Firme gălățene în semifinalele Made in Romania

Firme gălățene în semifinalele Made in Romania
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Programul Made in Romania şi-a desemnat cele 50 de companii semifinaliste, dintre care și două cu sediul în județul Galați, dintr-un total de peste 300 de companii antreprenoriale nominalizate, potrivit unui comunicat de presă al Bursei de Valori Bucureşti.

Aflat la cea de-a patra ediţie, programul a reconfirmat succesul în creştere în rândul comunităţii de afaceri din România printr-un număr de companii semnificativ mai mare înregistrat comparativ cu ediţia precedentă. De miercuri până pe 31 august, publicul decide cele 15 finaliste ale ediţiei din acest an.

În prima etapă a programului Made in Romania, derulată între 22 aprilie şi 30 iunie, antreprenorii români, partenerii şi susţinătorii, angajaţii companiilor româneşti, precum şi membrii Comitetului de Nominalizare au desemnat 318 companii prin platforma www.investingromania.com. Dintre acestea, aproape un sfert sunt din sectorul IT&C, 16% activează în comerţ, 9% în domeniul serviciilor, iar restul din alte domenii precum agricultură, sănătate, home&deco, construcţii, etc. Ca distribuţie geografică, cea mai mare parte a companiilor nominalizate este din Bucureşti, urmând cele din judeţele Cluj, Braşov şi Ilfov.

Citit 1300 ori Ultima modificare Joi, 05 August 2021 01:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.