Mioara Carp nu mai este șefa AJFP Galați. Rocadă la vârf, după doi ani
Foto: Marian Calestru

Mioara Carp nu mai este șefa AJFP Galați. Rocadă la vârf, după doi ani
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Nu-i așa că vă era dor de o schimbare la conducerea Fiscului gălățean? Ei bine, ea s-a produs, după doi ani în care se părea că lucrurile intraseră în normal, doi ani fără schimbări pe bandă rulantă. Începutul acestei luni a tulburat din nou apele.

Mioara Daniela Carp, cea care a fost șefa AJFP Galați din ianuarie 2020 și până acum, a fost înlocuită în funcție de cel căruia îi luase locul acum doi ani, Cristian Mirică. Acesta a revenit la cârma AJFP de la Inspecție fiscală, în timp ce Mioara Daniela Carp a revenit și ea la postul deținut anterior, la Serviciul Tehnologia Informației din cadrul DGRFP Galați. Conform datelor de pe site-ul ANAF, ocupanții celorlalte posturi de conducere au rămas aceiași: Carmen Şiclovan şi Dănuţ Postelnicu (Colectare persoane juridice, respectiv, persoane fizice), Daniel Mocanu (Inspecţie fiscală).

Sperăm să nu fie nevoie să verificăm zilnic lista șefilor de la AJFP, așa cum facem de la o vreme cu întreruperile anunțate de Distrigaz!

Citit 3076 ori Ultima modificare Joi, 14 Aprilie 2022 11:37

1 comentariu

 • postat de Cristi
  Miercuri, 13 Aprilie 2022 21:58
  89.39.81.***
  Pai competenta cade în linia a doua in fața politicului. Păcat, din câte știu doamna este o femeie competenta și sunt sigur că doi ani fiscul gălățean a fost pe mâini bune. Păcat.
  10
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.