Ce buget are Iepurașul de Paște și cu ce daruri va veni

Ce buget are Iepurașul de Paște și cu ce daruri va veni
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Darurile pe care le aduce Iepurașul de Paște sunt prilej de bucurie în această perioadă, mai ales când cadourile vin din partea celor dragi. Potrivit unui studiu de piață realizat de iSense, 43 la sută dintre români din mediul urban au în plan să cumpere cadouri și să le ofere "din partea Iepurașului", iar bugetul mediu este de 424 de lei.

Cele mai oferite cadouri sunt: articolele de îmbrăcăminte sau încălţăminte (40 la sută), produsele de casă şi cosmeticele (37 la sută), jucăriile (33 la sută), cărţile (23 la sută), banii (19 la sută), băuturile alcoolice (18 la sută), articolele pentru hobbyuri (10 la sută), bijuteriile (8 la sută) şi electronicele sau electrocasnicele (8 la sută) şi dulciuri (3 la sută).

Principala sursă de achiziție pentru cadourile de Paşte sunt hypermarketurile şi supermarketurile (53 la sută), apoi magazinele online (49 la sută), mall-urile (44 la sută) şi magazinele stradale (15 la sută).

Patru din zece respondenți (40 la sută) din mediul urban vor dona de sărbătorile pascale către orfelinate, aziluri de bătrâni sau cazuri sociale, în timp ce 15 la sută vor dona bani, în medie 176 de lei, iar 26 la sută vor dona lucruri.

Citit 976 ori Ultima modificare Duminică, 24 Aprilie 2022 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.