Cum verifici banii rămași pe cardurile sociale

Cum verifici banii rămași pe cardurile sociale
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Aproximativ 45.000 de gălățeni sunt beneficiari ai cardurilor pe care se încarcă, o dată la două luni, vouchere sociale în valoare de 250 de lei, destinate cumpărării de alimente. Mulți dintre ei, majoritatea pensionari, nu știu însă cu exactitate câți bani le-au rămas pe card după o "tură" de cumpărături, mai ales că valoarea rămasă nu poate fi verificată la bancomat. Astfel, cei care vor să știe exact câți bani mai au disponibili pe cardurile sociale au la dispoziție două variante: ori se adresează telefonic firmei care a emis cardul respectiv, ori folosesc aplicația de mobil dezvoltată de emitent.

Site-ul avocatnet.ro citează datele furnizate de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, conform cărora de emiterea cardurilor cu tichete sociale pentru mâncare se ocupă trei firme: Edenred, Sodexo și UP România. Numerele de telefon indicate de minister pentru fiecare dintre acești emitenți de carduri sunt: Edenred - 021.301.33.03, Sodexo - 021.204.46.64 și UP România - 0374.66.22.73. Alte numere de telefon pot fi găsite în secțiunea "Contact" din site-ul fiecărui emitent. Detalii despre aplicațiile de mobil cu ajutorul cărora se poate afla soldul de pe cardurile cu tichete sociale pentru alimente se găsesc, de asemenea, pe website-ul fiecăruia dintre cei trei emitenți.

Așa cum "Viața liberă" a mai scris, în județul Galați există aproximativ 260 de magazine în care pot fi folosite cardurile sociale, dintre care 113 sunt în municipiul Galați.

Citit 3113 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Septembrie 2022 07:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.