Ministrul Transporturilor, așteptat pe șantierul podului peste Dunăre

Ministrul Transporturilor, așteptat pe șantierul podului peste Dunăre
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Ministrul Transporturilor, vice-premierul Sorin Grindeanu, este așteptat luni, 3 octombrie, pe șantierul Podului peste Dunăre care va face legătura între zona Galați – Brăila și județul Tulcea.

În ultima perioadă, în spațiul public a fost evocată posibilitatea ca finalizarea podului să nu se realizeze la finalul anului 2022, așa cum își asumase angajamentul constructorul.

Recent, pe șantier a fost și secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionel Scrioșteanu, care a declarat ulterior că ”stadiul șantierului, mobilizarea de oameni, utilaje și resurse din șantier nu confirmă susținerile repetate ale asocierii de antreprenori cu privire la finalizarea lucrărilor în luna decembrie atât a podului, cât și a primei etape a drumurilor de legătură”. În același timp, acesta a precizat că antreprenorul care realizează lucrarea susține că sunt șanse să se pună în circulație podul și prima etapă a drumurilor de legătură în decembrie anul acesta.

”Când discut de podul de la Brăila, parcă vorbim de persoane cu dublă personalitate, de Jekyll și Hyde”, declara recent chiar ministrul Grindeanu, care a declarat că va merge pe șantier pentru a clarifica situația.

Citit 1293 ori Ultima modificare Duminică, 02 Octombrie 2022 19:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.