Ministrul Transporturilor, așteptat pe șantierul podului peste Dunăre

Ministrul Transporturilor, așteptat pe șantierul podului peste Dunăre
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Ministrul Transporturilor, vice-premierul Sorin Grindeanu, este așteptat luni, 3 octombrie, pe șantierul Podului peste Dunăre care va face legătura între zona Galați – Brăila și județul Tulcea.

În ultima perioadă, în spațiul public a fost evocată posibilitatea ca finalizarea podului să nu se realizeze la finalul anului 2022, așa cum își asumase angajamentul constructorul.

Recent, pe șantier a fost și secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionel Scrioșteanu, care a declarat ulterior că ”stadiul șantierului, mobilizarea de oameni, utilaje și resurse din șantier nu confirmă susținerile repetate ale asocierii de antreprenori cu privire la finalizarea lucrărilor în luna decembrie atât a podului, cât și a primei etape a drumurilor de legătură”. În același timp, acesta a precizat că antreprenorul care realizează lucrarea susține că sunt șanse să se pună în circulație podul și prima etapă a drumurilor de legătură în decembrie anul acesta.

”Când discut de podul de la Brăila, parcă vorbim de persoane cu dublă personalitate, de Jekyll și Hyde”, declara recent chiar ministrul Grindeanu, care a declarat că va merge pe șantier pentru a clarifica situația.

Citit 1129 ori Ultima modificare Duminică, 02 Octombrie 2022 19:15

1 comentariu

 • postat de Mihnea
  Luni, 03 Octombrie 2022 08:56
  5.13.209.***
  De intarzierile emiterii avizelor de mutarea a stalpilor de inalta tensiune si mutarea in sine a lor (a stalpilor) si de defrisare a padurii de pe malul Siretului in vederea construirii podului hobanat de peste Siret NU SPUNE NIMENI NIMIC ? Oare cine emite aceste avize ? NU institutiile guvernamentale ?
  Ministerul Transporturilor cauta vinovatii in alta curte! Se apropie campania electorala si Grindeanu trebuie sa fie pregatit sa arunce vina pe privati nu pe incompetentii de linga el !!! Ministru cica face vizite inopinate (cu surle si trambite anuntate pe toate canalele media). Alta farsa !
  Din luna iunie 2023, va intra la guvernare, conform "rotativei", PeeeSeeeDeee-ul ?
  In frunte cu cetateanul buzoian Ciolacu, ei vor sa taie panglica, care sa le umfle panzele pana la alegeri !
  1
  9
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.