Programul de sfârșit de an al Trezoreriei

Programul de sfârșit de an al Trezoreriei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați informează cu privire la programul calendaristic pentru efectuarea prin unitățile Trezoreriei Statului a operațiunilor în numerar și prin virament la sfârșitul acestui an.

Pentru operațiuni în numerar, ridicarea sumelor din conturile instituțiilor publice se face până la 29 decembrie, iar depunerea încasărilor unităților vamale din perioada 30 decembrie - 2 ianuarie se face până pe 3 ianuarie 2023. De asemenea, până la 30 decembrie, ora 10,00, se fac depunerea sumelor în numerar aflate în casieriile proprii ale instituțiilor publice, achitarea impozitelor, taxelor, contribuțiilor și altor venituri în numerar, precum și restituirile de sume în numerar către contribuabili.

Pentru operațiuni prin virament, până la 29 decembrie, ora 12,00, se poate face depunerea documentelor prin care instituțiile publice dispun plăți în relația cu sistemul bancar de plăți. Până la 30 decembrie, ora 10,00, se fac depunerea documentelor prin care instituțiile publice dispun plăți intertrezorerii sau intratrezorerii, precum și depunerea documentelor prin care operatorii economici dispun plăți.

Citit 1060 ori Ultima modificare Marți, 27 Decembrie 2022 16:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.