Fişe fiscale - Impozitul pe veniturile din salarii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fişele fiscale care cuprind informaţii referitoare la calculul impozitului pe veniturile din salarii aferente anului 2011 se depun până la data de 29 februarie 2012, inclusiv. Acestea se completează de către angajatori pentru fiecare persoană fizică care realizează venituri din salarii sau asimilate acestora, la funcţia de bază ori în afara funcţiei de bază, informează DGFP Galaţi.

„Fişele fiscale se depun în format electronic, însoţite de un borderou privind conţinutul acestora, semnat şi ştampilat. Pentru completare se foloseşte programul de asistenţă elaborat de Ministerul Finanţelor Publice, accesibil pe pagina de internet www.anaf.ro, la secţiunea Programe utile.

Totodată angajatorii editează fişa fiscală în format tipărit, în două exemplare: un exemplar, semnat şi ştampilat conform legii, se păstrează de către angajator; un exemplar, semnat şi ştampilat conform legii, se înmânează angajatului”, se arată în comunicatul DGFP Galaţi. Fişele fiscale privind impozitul pe veniturile din salarii, pentru contribuabilii care îşi desfăşoară activitatea în cadrul sediilor secundare se depun de către contribuabilul care a înfiinţat respectivele sedii secundare, la organul fiscal competent pentru administrarea acestuia.

Citit 2368 ori Ultima modificare Duminică, 19 Februarie 2012 23:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.