Pregătiri pentru vacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc

Pregătiri pentru vacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Mii de turişti sunt aşteptaţi în minivacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc. Destinaţia preferată pare a fi staţiunea Mamaia, unde hotelierii aşteaptă aproximativ 20.000 de persoane. Aici lucrările sunt în plină desfăşurare, iar pe lângă hotelieri, şi patronii teraselor şi restaurantelor fac ultimele pregătiri.

"Mamaia este pregătită să primescă turişti. Hotelierii lucrează de zor pe ultima sută de metri, îşi aranjează unitatea ca să primească turiştii în condiţii cât mai bune, autorităţile au ieşit la igienizarea staţiunii doar că vremea a fost puţin potrivnică în ultimele zile, a plouat şi a bătut vântul, dar sperăm să-şi revină vremea ca să putem termina ce am început. Toate hotelurile vor fi deschise, cu excepţia câtorva unităţi care au investiţii mai mari şi nu le termină până atunci, în rest toată staţiunea va fi deschisă", a afirmat Nicolae Bucovală, preşedintele Asociaţiei Patronale Mamaia, citat de agenţia de presă Mediafax.

Preţurile de cazare pe litoralul românesc pentru minivacanţa de 1 Mai sunt cuprinse între 45 de lei, la un hotel de două stele, şi peste 200 de lei, la unul de cinci stele.

În momentul de faţă plajele au fost refăcute în cea mai mare parte, iar până la sfârşitul acestei săptămâni vor fi predate către operatorii de plajă. De altfel, până în prezent a fost predată către operatori peste 60 la sută din suprafaţa de plajă închiriată.

Citit 1407 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.