Fiscul a anulat în ultima clipă licitarea terenului Mehid. Datoriile CSU au fost achitate
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Fiscul a anulat în ultima clipă licitarea terenului Mehid. Datoriile CSU au fost achitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Terenul din Coşbuc 256 care găzduia vechea fabrică de cilindri hidraulici Mehid a rămas în portofoliul societăţii. Cele 3,5 hectare urmau a fi scoase la licitaţie miercuri de către Direcţia Generală a Finanţelor Publice, care fixase preţul de pornire la 13,8 milioane de lei.

Fiscul urmărea să recupereze astfel o creanţă de 690.000 de lei de la CSU Metal Galaţi, club sportiv pentru datoriile căruia Mehid răspundea în solidar, dar a anulat licitaţia în ultimul moment pentru că debitele clubului au fost achitate integral.

Echipa de volei feminin CSU Metal, de patru ori campioană naţională, a fost desfiinţată în 2010. Finanţatorul acesteia, omul de afaceri Corneliu Mangalea, care deţine şi societatea Mehid, a spus atunci că nu mai poate susţine financiar clubul. Cele 690.000 de lei pe care CSU Metal le datora statului reprezentau restanţe la bugetul de stat şi la bugetele de asigurări sociale.

Citeşte şi - Mehid, scoasă la vânzare - 3 milioane de euro pentru 3,5 ha în intravilan

Citit 3407 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Mai 2012 13:44

2 comentarii

 • postat de dan
  Miercuri, 30 Mai 2012 22:12
  Cum a fost posibil ca Mehid sa ajunga pe mana unui golan ordinar? Ce investitii a facut lepra asta acolo?
  0
  0
  Raportează
 • postat de claudiu
  Miercuri, 30 Mai 2012 15:25
  Adica l-ati scos si de data aceasta pe marlanul de mangalea ( cu litere mici) ,macar in cazul executiei terenul ajungea pe mana unui investitor adevarat (poate) . In felul asta ,terenul o sa ramana tot in mana "afaceristului" de mana a doua mangalea ( cu litere mic) . O sa ramana tot o paragina acolo.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.