Imprimă această pagină
Un tren internaţional va trece prin Galaţi din decembrie

Un tren internaţional va trece prin Galaţi din decembrie

Foto: Bogan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

Un tren internaţional care va face legătura între Republica Moldova şi Bulgaria va trece prin Galaţi. Garnitura va circula pe traseul Giurgiuleşti - Galaţi - Făurei - Feteşti - Medgidia - Negru-Vodă - Varna, anunţă portalul radioiasi.ro. Potrivit aceleiaşi surse, companiile Calea Ferată din Republica Moldova şi CFR Călători din România vor semna un acord internaţional bilateral în acest sens şi vor implementa un sistem comun de vânzare a biletelor.
Operatorul feroviar de transport călători din ţara noastră nu a oferit alte detalii în afară de acela că trenul internaţional ar putea intra în circulaţie chiar în luna decembrie, odată cu noul mers al trenurilor. "În prezent, CFR Călători împreună cu Calea Ferată din Republica Moldova analizează, pentru noul plan de mers de tren 2012/2013, dezvoltarea rutelor de transport feroviar transfrontalier între România şi Republica Moldova. Vă putem oferi mai multe informaţii pe această temă în cursul lunii octombrie 2012", a comunicat, pentru "Viaţa liberă", Biroul de Presă al CFR Călători.

Citit 5327 ori Ultima modificare Duminică, 29 Iulie 2012 21:17

3 comentarii

 • postat de Madalin Miercuri, 14 Ianuarie 2015 17:40 78.96.183.*** Link la comentariu
  0
  2

  A fost cumva acest articol o intoxicare ? Pentru ca nu gasesc nicio alta informatie pe internet despre un astfel de tren... Lamuriti-ne, a fost pana la urma introdus trenul ? Ce informatii ati mai primit de atunci pe acest subiect ? Sau nu v-ati mai interesat si ati lasat-o balta ?

  Raportează
 • postat de flo Marți, 31 Iulie 2012 11:59 Link la comentariu
  2
  1

  Cand vor vedea ca circula cu 5 calatori, intro luna se anuleaza! Daca circula de la Chisinau, sau Reni,mai ziceam, dar de la Giurgiulesti, care este sat, si pana la Varna....ma indoiesc sa aibe ceva calatori, poate doar pe timp de vara, pt cei ce se duc pe litoralul bulgaresc, satui de gunoaiele din Romania!

  Raportează
 • postat de scorilio Luni, 30 Iulie 2012 17:45 Link la comentariu
  0
  2

  ma bucur daca va fi asa dar nu cred!

  Raportează