Apă Canal, după sancţiunea de la Mediu: "Contestarea amenzii e o variantă"
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Apă Canal, după sancţiunea de la Mediu: "Contestarea amenzii e o variantă"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Apă Canal ar putea contesta amenda de 25.000 de lei ce i-a fost aplicată luni de către Garda de Mediu pentru că nu a raportat poluarea apelor Dunării de către fabrica de ulei Prutul prin reţeaua de canalizare. "Avem trei variante: o contestăm, o plătim sau ne îndreptăm împotriva poluatorului", au declarat, miercuri, oficiali ai societăţii edilitare de canalizare, care aşteaptă să primească întâi notificarea oficială referitoare la amendă de la Garda de Mediu.

Reamintim că, luni, comisarii de mediu au sancţionat cu câte 25.000 de lei societăţile Prutul şi Apă Canal, după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, o cantitate de ulei vegetal de la fabrica Prutul a ajuns în Dunăre printr-o gură de scurgere aparţinându-i Apă Canal. Fabrica de ulei a fost amendată pentru lipsa monitorizării instalaţiilor, iar operatorul de canalizare pentru că nu a raportat producerea poluării.
Citit 1717 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Septembrie 2012 18:47

1 comentariu

 • postat de john
  Joi, 06 Septembrie 2012 08:18
  Avem trei variante: o contestăm, o plătim sau ne îndreptăm împotriva poluatorului

  toate trei la un loc - se plateste, se contesta, iar daca se respinge plangerea, se indreapta impotriva poluatorului. Care-i greutatea logicii????
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.