Electrica Galaţi are un nou director. Vezi aici cine este şi ce funcţii a ocupat în trecut

Electrica Galaţi are un nou director. Vezi aici cine este şi ce funcţii a ocupat în trecut
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noul director al Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice (SDEE) Galaţi a devenit, în mod oficial, Cezar Cristian, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei. După cum v-am relatat în paginile ziarului nostru, Cezar Cristian a preluat încă de la sfârşitul lunii noiembrie prerogativele de conducere ale instituţiei, înlocuindu-l în structurile de decizie pe fostul director, Iulian Aramă.

Cezar Cristian lucrează în cadrul Electrica Galaţi din anul 1980, când a debutat ca inginer energetician în cadrul departamentului PRAM. În anul 1990 a ocupat postul de şef Secţie Înaltă Tensiune 110kV - 400kV, iar începând cu anul 1998 a devenit şeful Centrului de Exploatare 110kV. Din 2004 şi până în prezent, Cezar Cristian şi-a continuat cariera profesională în funcţia de inginer-şef în cadrul Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice Galaţi. Desigur, pentru a ajunge director general, toată această experienţă profesională nu i-ar fi folosit prea mult dacă nu ar fi avut binecuvântarea politică din partea USL.

Iulian Aramă părăseşte funcţia de director general al Electrica după ce, cu susţinerea PDL, a ocupat acest post timp de opt ani. El îşi va continua activitatea în cadrul SDEE Galaţi, în cadrul Serviciului Exploatare, Mentenanţă, Urmărire Reparaţii în funcţia de inginer principal specialist.

În comunicatul SDEE Galaţi se mai precizează că funcţia de inginer-şef, ocupată până acum de Cezar Cristian, a fost preluată de Emilian Duţă. Acesta lucrează în cadrul Electrica Galaţi din anul 1979. Şi-a început activitatea în cadrul departamentului Dispecer Energetic Zonal, a continuat apoi în zona de Investiţii, iar din 1996 până în prezent a fost şeful Serviciului Exploatare Mentenanţă.

Citit 7696 ori Ultima modificare Joi, 20 Decembrie 2012 16:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.