Nouă sau veche, maşină să fie!

Nouă sau veche, maşină să fie!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii, mai ales cei tineri şi foarte tineri, vor să aibă maşini cu care să se plimbe şi spun că totul se rezumă la bani atunci când vrei să îţi cumperi ceva de pe piaţa auto. N-ar fi rea o maşină nouă, fie ea şi Dacia, dar dacă vorbim doar despre cele câteva mii de euro pe care le ai în buzunar - pentru un autoturism care mai trebuie şi întreţinut, nu doar cumpărat - cea mai la îndemână soluţie ar fi să cumperi unul second-hand. De preferinţă ar fi ca maşina să fie creaţia unui fabricant cu renume, care îmbină performanţa cu eleganţa, dar până la urmă, important e să fie maşină!

„Eu am carnet, dar nu mi-am cumpărat încă maşină pentru că nu am bani deocamdată. Nu ştiu dacă m-ar interesa foarte tare dacă e cumpărată de la second-hand sau nouă. Sigur că, dacă aş avea suficienţi bani, aş lua nouă, fie ea şi Dacia. Nu m-aş da înlături de la aşa ceva”, a declarat George Pavel, în vârstă de 20 de ani.

„Aş vrea să am o maşină nouă, dacă mi-aş permite să o cumpăr. Dar dacă n-aş avea suficienţi bani, în loc să îmi cumpăr o Dacie abia fabricată cred că m-aş gândi mai degrabă să îmi cumpăr o maşină de la second-hand, dar mai frumoasă şi cu performanţe mai bune. M-aş gândi la un model de BMW, spre exemplu, pe care aş putea să îl cumpăr cu banii de Dacie nouă”, este de părere Lungu Georgian, de 18 ani.

„Chiar nu cred că e important dacă maşina pe care mi-aş lua-o ar fi nouă sau la mâna a doua. Totul depinde de preţ. În acest moment, dacă aş avea banii, consider că ar merita să dau pe o maşină cam între 5.000 şi 15.000 de euro. Îmi plac mărcile de maşini cum ar fi Mazda de la japonezi sau BMW de la nemţi. Dar cred că, indiferent ce maşină aş alege să-mi cumpăr, m-aş uita înainte de toate la kilometraj şi apoi aş încerca să văd dacă este sau a fost lovită şi dacă are semne ascunse. Dacă mi-aş cumpăra o maşină acum, aş ţine-o până când s-ar strica şi n-aş mai putea-o folosi”, a spus Alexandru George Tudor (foto) , în vârstă de 19 ani.

Citit 1973 ori Ultima modificare Joi, 07 Martie 2013 17:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.