O nouă întâlnire între sindicate şi patronatul Arcelor Mittal

O nouă întâlnire între sindicate şi patronatul Arcelor Mittal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liderii FSS Metarom vor avea astăzi, 19 martie, o nouă întâlnire cu reprezentanţii administraţiei Combinatului. Încercarea sindicaliştilor vine ca urmare a faptului că ultimele runde de discuţii legate de trimiterea în şomaj tehnic a tuturor angajaţilor ArcelorMittal Galaţi au rămas fără un rezultat concret.

Mai precis, cererea sindicatelor de a nu se adopta o astfel de măsură s-a lovit de refuzul celor din administraţie, care susţin în continuare că aceasta este cea mai bună soluţie pentru menţinerea pe linia de plutire a Combinatului.

Întâlnirea dintre cei din conducerea companiei şi sindicalişti va fi urmată de către o şedinţă a celor de la FSS Metarom. Mai exact, sindicaliştii de la Galaţi împreună cu reprezentanţi ai Biroului Executiv al FSS Metarom la nivel naţional vor stabili un calendar al eventualelor acţiuni de protest, dacă se va menţine măsura de trimitere în şomaj tehnic a tuturor angajaţilor de la 1 aprilie.

Mai este de precizat şi faptul că membrii FSS Metarom Galaţi au anunţat că nu se vor alătura mitingului de protest, organizat pentru data de 24 martie, la Galaţi, de către cel de-al doilea sindicat de pe platforma siderurgică, Sindicatului Solidaritatea al Metalurgiştilor. Nu e pace  sub măslini!

Citit 1357 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.