Decizia FSS Metarom întârzie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Întâlnirea pe care liderii Federaţiei Sindicale a Siderurgiştilor Metarom Galaţi o programaseră, vineri, cu administraţia combinatului ArcelorMittal nu a mai avut loc, fiind reprogramată pentru marţi, 24 martie.

Potrivit declaraţiilor preşedintelui FSS Metarom Galaţi, Adrian Adăscăliţei, decizia sindicatului privind iniţierea sau nu a mişcărilor de protest depindea de răspunsul pe care sindicaliştii îl aşteptau, tot vineri, din partea administraţiei Combinatului. Cum întâlnirea nu a mai avut loc, nici Comitetul Director al FSS Metarom Galaţi nu şi-a expus încă programul de acţiuni sindicale.

Marţi, când ar trebui ca liderii FSS să discute din nou cu administraţia Combinatului, este chiar ziua în care Sindicatul Solidaritatea a decis să organizeze un miting, împotriva deciziei patronatului de a trimite angajaţii în şomaj tehnic.

Coincidenţă deloc surprinzătoare, având în vedere declaraţiile anterioare ale liderilor FSS Metarom, care au spus că nu se vor alătura mitingului organizat de Solidaritatea.

Citit 1116 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.