EXCLUSIV VIAŢA LIBERĂ: De ce nu merge economia locală: Şase ani să faci o afacere în Galaţi!

EXCLUSIV VIAŢA LIBERĂ: De ce nu merge economia locală: Şase ani să faci o afacere în Galaţi!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Spre deosebire de finul său, care şi-a deschis o afacere similară în Irlanda în doar şase luni, un investitor local a umblat mai bine de jumătate de deceniu ca să scoată toate avizele


Viorel Ciomaga a vrut să facă o afacere în domeniul pisciculturii în Galaţi. A reuşit doar pentru că a fost suficient de determinat: i-a luat nu mai puţin de şase ani să îşi pună la punct actele. Finul său, care a emigrat în Irlanda, a început să facă o activitate similară acolo. După şase luni deja începuse să producă. Şase luni versus şase ani. Cam aceasta este diferenţa între a deschide o afacere în România şi a te apuca de biznis în Irlanda. Povestea gălăţeanului care s-a lovit de zidul autorizărilor este demnă de un scenariu de film. Din păcate, istoria sa este una cât se poate de reală. Şi înfricoşătoare pe alocuri pentru o economie care se vrea productivă.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

 

Citit 3468 ori Ultima modificare Duminică, 02 Iunie 2013 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.