Cum să reuşeşti în propria afacere - Sfaturi utile de la antreprenori de succes

Cum să reuşeşti în propria afacere - Sfaturi utile de la antreprenori de succes
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Câteva zeci de tineri gălăţeni, dornici să se afirme ca oameni de afaceri, au participat, săptămâna trecută, la o discuţie interactivă despre antreprenoriat, la Bankers Hubb and Café. Evenimentul a avut loc în cadrul Caravanei Start Me Up, ediţia a II-a, organizată de Akcees, o organizaţie neguvernamentală.

Discuţiile au fost deschise de Radu Oprea, beneficiar al programului de burse iniţiat de Guvernul României, absolvent al unui masterat în Statele Unite, fondator Ecoterra şi co-fondator Bankers Hubb. „Nu plecaţi la drum pentru bani pentru că, indiferent ce veţi face, la început veţi aduce bani de acasă”, le-a spus Radu Oprea participanţilor. „În plus, e important pe cine cunoaşteţi. Datorită conexiunilor formate în cadrul Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România am obţinut servicii de foarte bună calitate cu termene de plată care să îmi permită să construiesc propria afacere”, a mai punctat acesta.

Seara a continuat cu prezentarea Irinei Nicoleta Scarlat, co-fondator şi vice-preşedinte executiv al Akcees. Irina Scarlat a accentuat că ideile de afaceri cu potenţial se regăsesc la interacţiunea dintre talent, pasiune şi nevoile pieţei.

La rândul său, Radu Turcescu, fondator Smart PR Group, a împărtăşit audienţei din experienţa sa: „Nu e nevoie de bani ca să porneşti o afacere, mai ales în domeniul serviciilor. Resursa principală eşti tu şi vei reuşi cu siguranţă dacă te implici 100 la sută. Pentru acesta, ingredientele din reţeta succesului sunt pasiunea, munca şi perseverenţa."

La Galaţi, Caravana Start Me Up s-a bucurat de succes, au concluzionat organizatorii, după eveniment. Manifestarea face parte din campania naţională de promovare a antreprenoriatului, în cadrul căreia investitori de succes sunt invitaţi să le vorbească tinerilor din propria experienţă.

Citit 2358 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iulie 2013 11:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.