Afaceri pe timp de criză: Topul celor mai bune firme gălăţene

Afaceri pe timp de criză: Topul celor mai bune firme gălăţene
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Într-o perioadă în care norii crizei nu s-au risipit încă de deasupra economiei gălăţene, din când în când mai răzbate câte o rază de speranţă şi din mediul de afaceri. O dovadă în acest sens este Topul Firmelor organizat de Patronatul IMM-urilor Galaţi, manifestare devenită deja tradiţională pentru Galaţi, în cadrul căreia performerii economiei locale vor fi aplaudaţi la scenă deschisă. Festivitatea de premiere a celor mai bune companii gălăţene va avea loc mâine, 26 septembrie, cu începere de la ora 15.00, în sala Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, invitaţi fiind reprezentanţii mediului de afaceri, ai autorităţilor publice, toţi cei interesaţi de bunul mers al economiei gălăţene.
„Ni se pare corect, mai ales în vremuri de restrişte, comunitatea locală să-i cunoască şi să-i aprecieze pe cei care reuşesc să facă performanţă, să genereze locuri de muncă, să se achite inclusiv de obligaţiile la bugetul public. Ne vom feri de festivism, dar această acţiune ne dorim să fie ca o recunoaştere publică a meritelor atât a celor care vor urca pe scenă pentru a fi premiaţi, cât şi a tuturor celor care, prin eforturile lor, reuşesc să ţină pe linia de plutire economia gălăţeană”, ne-a declarat preşedintele Patronatului IMM-urilor Galaţi, Marian Filimon.
Aşa cum stă bine în zi de sărbătoare, festivitatea se încheia cu un cocktail şi o degustare de vinuri. Evenimentul va fi însă doar avanpremiera Topului Naţional al Firmelor Private ce va fi organizat, pe 6 noiembrie, la Ateneul Român, de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii (CNIPMMR), organizaţie din care fac parte şi patronatele gălăţene.

Citit 4217 ori Ultima modificare Marți, 24 Septembrie 2013 16:42

4 comentarii

 • postat de lilian
  Joi, 26 Septembrie 2013 12:41
  193.230.156.***
  Daca firmele cu succes au facut profit fara hotii , fara contracte de la autoritatile publice, fara politic, daca aceste firme are salariatii multumiti , atunci chiar merita felicitati altfel.......trebuie verificati.
  0
  3
  Raportează
 • postat de ARCELORUPTINCURMITTAL COMP. CARE SE ARDE IN C.U.R PT A PUNE IN PLUS 10 LEI LA SALARIUL DE KKT AL MUNCITORILOR
  Joi, 26 Septembrie 2013 07:13
  93.118.196.***
  pe urma s-a lasat cu mititei si bere, multa BAUTURA MOACA
  0
  3
  Raportează
 • postat de fotoshop
  Miercuri, 25 Septembrie 2013 12:34
  92.84.58.***
  Nu se poate intampla decat in Romania... au batut din palme in scaldatoare .
  1
  6
  Raportează
 • postat de meme
  Miercuri, 25 Septembrie 2013 11:52
  5.13.209.***
  mita spaga spert cu dedicatie pentru medicul corupt pnl Paul Ichim senator de Galati
  5
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.