BQ Cert - Organism de certificare european, dar sută la sută gălăţean

BQ Cert - Organism de certificare european, dar sută la sută gălăţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În plină criză, organismul de certificare a standardelor de calitate BQ Cert câştigă rând pe rând, în portofoliul său, firme cu rezonanţă.  E un produs sută la sută gălăţean, înfiinţat după toate criteriile europene, care certifică standarde importate de la oameni cu mai multă experienţă decât noi, precum  managementul calităţii (ISO 9001),  managementul mediului (ISO 14001), sănătate ocupaţională (OHSAS) sau siguranţa alimentului (HACCP- ISO 22000).

Iuliana Călugăru (foto), directorul organismului gălăţean de certificare BQ Cert, explică modul cum  organismul de certificare gălăţean este pe cale să devină – chiar şi pe timp de criză –  un… Armani al organismelor  de certificare.

- Mai era loc de încă un organism de certificare, în condiţiile în care situaţia economică nu e tocmai grozavă?

- Întotdeauna este loc pentru servicii de calitate. Auditorii şi experţii BQ Cert sunt oameni care ştiu să se adapteze tuturor situaţiilor, suntem antrenaţi la instruiri de înaltă clasă, suntem oameni tineri, deschişi la minte. Avem soluţii pentru toate problemele de managementul calităţii, al mediului, sănătate ocupaţionala sau siguranţa alimentului cu care se confruntă organizaţiile. Şi nu în ultimul rând, un alt atu al nostru este preţul, adaptat la situaţia de criză.

- De ce ar trebui să se certifice ISO societăţile comerciale, organizaţiile, instituţiile de stat?

- Prin certificarea serviciilor furnizate într-un sistem de management permanent şi funcţional, clientul poate  demonstra conformitatea activităţii desfăşurate cu legislaţia specifică în vigoare, dar şi atingerea unor performanţe calitative reale. Prin certificarea unui sistem de management, firma valorifică mai bine oportunităţile pieţei, deoarece tot mai multe organizaţii aleg să colaboreze cu parteneri certificaţi; imaginea şi credibilitatea pe piaţă sunt îmbunătăţite. În plus, certificarea poate constitui un criteriu de selectare a ofertanţilor în achiziţiile publice, respectiv licitaţii.

- BQ Cert îşi desfăşoară activitatea in toată ţara?

- Deja avem în portofoliu firme din Bucureşti, Giurgiu, Bacău, Cluj, Timişoara, Tulcea, Buzău şi, evident, din Galaţi, unde am certificat firme importante din domeniul construcţiilor, publicităţii sau din domeniul confecţiilor metalice, tipografic. Suntem pe cale să devenim un brand la nivel naţional şi vă asigur că veţi auzi de organismul de certificare BQ Cert tot mai des. Obiectivul nostru este ca toate firmele serioase din România şi toate instituţiile publice să aibă pe frontispiciu sigla BQ Cert, ca o garanţie a calităţii serviciilor.

Citit 3544 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.