Galaţiul conduce Brăila, Constanţa, Tulcea, Vrancea şi Buzăul / Cine sunt şefii Finanţelor pe şase judeţe

Galaţiul conduce Brăila, Constanţa, Tulcea, Vrancea şi Buzăul / Cine sunt şefii Finanţelor pe şase judeţe
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de conducere a noii Direcţii Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi  a fost, ieri, prezentată "la scenă deschisă" de directorul general Eugen Ciorici.

După cum se ştie, structurile ANAF au intrat din luna iulie într-un amplu proces de reorganizare. În subordinea DGRFP Galaţi se află Administraţiile Judeţene ale Finanţelor Publice din judeţele din Regiunea Sud-Est, respectiv Galaţi, Brăila, Tulcea, Constanţa, Vrancea şi Buzău. În urma reorganizării, noua structură fiscală are 3.213 salariaţi, cu 250 de persoane mai puţin faţă de cât cumulau structurile iniţiale.

În afară de directorul executiv Eugen Ciorici, din echipa de conducere a DGRFP Galaţi mai fac parte: Costică Onica, director executiv pe partea de Colectare, Mihail Bucur, director  executiv al Direcţiei Regionale Vamale, Aura Vîrgolici, trezorier şef (postul de director executiv pe Trezorerie este încă vacant), Silviu Pripoaie, director executiv pe Inspecţie Fiscală, Gabi Avramescu, director executiv pe Servicii Interne, ultimul dintre ei numit chiar pe data de 12 decembrie.

În legătură cu evoluţia procesului de reorganizarea structurilor fiscale, directorul executiv Eugen Ciorici a declarat: "Trecem printr-o perioadă destul de dificilă, dat fiind faptul că ANAF a suferit un amplu proces de reorganizare. Din păcate, încă mai suntem în perioada de relocare şi reaşezare a structurilor. Au fost şi greutăţi, pe programul de încasări s-a simţit lipsa aparatului din cadrul Gărzii Financiare (preluat de noile structuri Antifraudă, şi ele în curs de reorganizare - n.r.). şi încasările în iulie, august, septembrie au fost mai mici. Din septembrie, în schimb, s-a mai recuperat din nerealizările din lunile precedente".

Ca obiective de viitor, noua conducere a DGRFP Galaţi îşi propune îmbunătăţirea serviciilor către contribuabili, inspecţii fiscale obiective şi nepărtinitoare şi, desigur, creşterea gradului de colectare şi încasare a obligaţiilor declarate de contribuabili sau stabilite de organele fiscale.

Citit 5909 ori Ultima modificare Luni, 16 Decembrie 2013 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.