Galaţiul, izolat/ Mâncarea proaspătă dispare de pe rafturile supermarketurilor

Galaţiul, izolat/ Mâncarea proaspătă dispare de pe rafturile supermarketurilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Din cauza drumurilor închise, livrările către supermarketurile din Galaţi au fost sistate încă de la sfârşitul săptămânii trecute * Încet, încet, de pe rafturi dispar carnea refrigerată, lactatele, legumele şi fructele


Hipermarketurile din Galaţi întâmpină deja serioase dificultăţi în ceea ce priveşte aprovizionarea, în special cea cu produse proaspete. Întrucât de sâmbătă încoace niciun TIR cu marfă nu a mai putut ajunge în oraş, rafturile de carne refrigerată, lactate şi mai ales legume-fructe aproape că s-au golit.

Legumele şi fructele se livrează, în mod normal, zilnic

"Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi a blocării/închiderii unor drumuri naţionale şi judeţene, o parte din magazinele reţelei Kaufland a avut de suferit, întrucât camioanele nu mai pot ajunge în zonă. Este vorba în special de magazinele aflate în zona de sud-est a ţării. Dificultăţi sunt la livrarea tuturor grupelor de marfă proaspete, adică carne, lactate, dar mai ales la legume - fructe, aceste livrări efectuându-se zilnic, în mod normal, în reţeaua noastră. Astfel, drumurile fiind închise temporar, nici aprovizionarea magazinelor cu aceste produse nu a putut fi realizată, la unele chiar mai multe zile la rând. Pe măsură ce drumurile naţionale din aceste zone vor fi redate circulaţiei pentru camioane de peste 7,5 tone, va reîncepe succesiv aprovizionarea cu marfă a tuturor magazinelor Kaufland", se arată într-un răspuns al Biroului de Presă Kaufland la o solicitare a "Vieţii libere".

Lidl: "Am întâmpinat întârzieri în livrările de sâmbătă şi duminică"

Şi reţeaua Lidl admite că sunt deja probleme la livrări. "Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din ţară, am întâmpinat întârzieri în livrările de sâmbătă şi duminică către magazinele din Galaţi. Compania noastră va lua toate măsurile necesare pentru a relua livrările către magazine, astfel încât clienţii noştri să beneficieze de disponibilitatea tuturor produselor din sortiment", se arată în răspunsul primit de la Lidl România.

În schimb, Carrefour a preferat să nu "alarmeze", evitând să spună că sunt probleme cu livrările. "Pentru moment, nu avem probleme cu stocurile de produse proaspete", se arată în răspunsul Carrefour.

 

Citit 4089 ori Ultima modificare Luni, 27 Ianuarie 2014 18:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.