Preşedintele patronatelor, gălăţeanul Marian Filimon, în Enciclopedia personalităţilor

Preşedintele patronatelor, gălăţeanul Marian Filimon, în Enciclopedia personalităţilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În renumita enciclopedie Hübners „Who is Who”, ce cuprinde biografiile unor personalităţi din viaţa economică, politică, socială, culturală din întreaga lume, s-a mai adăugat numele unui gălăţean: Marian Filimon, preşedintele Patronatului IMM-urilor Galaţi.

De profesie economist (Master în Finanţe şi Administraţie), absolvent şi al Academiei de Advocay din Timişoara – specializare în comunicare şi lobby, Marian Filimon a participat la peste 300 de cursuri şi seminarii interne şi internaţionale. De asemenea, a fost manager de proiect în peste 15 proiecte finanţate de UE sau SUA. Preşedintele IMM-urilor Galaţi este şi vicepreşedinte la nivel de ţară al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlociii din România (CNIPMMR), precum şi preşedinte al Federaţiei Patronale a IMM-urilor din Regiunea de Sud-Est.

Membru activ al comunităţii, Marian Filimon s-a remarcat în promovarea mediului de afaceri, inclusiv la nivel internaţional, din 2000 reuşind să organizeze în Galaţi vizite ale unor ambasadori, precum cei ai SUA, Chinei, ai Marii Britanii sau Norvegiei. De asemenea, în calitate de preşedinte al Asociaţiei de Prietenie cu China, Marian Filimon a fost, în 2010, conducătorul delegaţiei României la Congresul Internaţional de la Shanghai, unde a avut întâlniri cu personalităţi precum fostul preşedinte american Jimmy Carter sau preşedintele Marii Adunări Naţionale din China. Marian Filimon s-a mai făcut remarcat şi în calitate de coordonator al unor lucrări ştiinţifice dedicate mediului de afaceri gălăţean, dar şi prin implicarea în numeroase proiecte caritabile, cu impact cultural şi social pentru întreaga comunitate locală.

Citit 3597 ori Ultima modificare Marți, 29 Aprilie 2014 16:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.