Ce părere au gălățenii despre afacerile în domeniul agriculturii
Foto: Foto: Liviu Ghinea

Ce părere au gălățenii despre afacerile în domeniul agriculturii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poţi face bani buni dacă îţi alegi un drum şi mergi pe el, fără să te împiedici la tot pasul şi fără să te descurajezi că n-ai devenit, peste noapte, unul dintre cei mai bogaţi români.

"Eu aş investi, cel mai probabil, într-un solar mare cu flori. Poţi să munceşti la el tot anul, ai producţie şi vinzi. Deja am un solar mare cu legume în curte. E mai mult pentru uz personal, dar mănânc roşii naturale de săptămâni bune. Ce altceva să poţi face la noi? Agricultura este baza şi tare rău îmi pare că nu se dezvoltă nimic. Eu am copii plecaţi în Rusia şi Italia. De ce nu vin italienii la noi să investească? Deşi, chiar dacă ar veni, cred că ne-ar cumpăra cu totul şi noi tot greu am duce-o", ne spune doamna Ioana Dan, în vârstă de 58 de ani (foto).

"Eu plec din ţară, în aceste zile, tocmai pentru că lucrurile nu merg aici aşa cum ar trebui. Dacă ar fi să-mi pot deschide o afacere pe plan local, cu siguranţă mi-aş deschide o firmă prin intermediul căreia să pot colabora cu o companie mai mare, cu ar fi Combinatul sau Şantierul Naval. Şi activitatea celui de-al doilea intră în declin, iar despre Combinat se ştie, deja, de multă vreme că nu mai face cine ştie ce. Totul se duce de râpă", ne spune Gabriel Marian Colceru, în vârstă de 48 de ani.

"Eu, mai mult ca sigur, aş investi în agricultură. Pe de o parte pentru că mi se pare că pământul este o investiţie bună. Apoi, pentru că întotdeauna va fi piaţă de desfacere pentru marfa pe care o produci. Dacă este să gândim la scară mai mare, cele mai recente date arată că populaţia planetei este în creştere, aşa că, din nou, putem spune că de mâncare va fi din ce în ce mai multă nevoie", ne-a declarat Gabriel Barcaru, în vârstă de 22 de ani.

Citit 1056 ori Ultima modificare Marți, 17 Iunie 2014 21:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.