Când v-aţi cumpărat ultima oară flori pentru casă?
Foto: Foto: Liviu Ghinea

Când v-aţi cumpărat ultima oară flori pentru casă?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gustul gălăţenilor pentru frumos, natură şi parfum floral ar putea, într-adevăr, face ca o seră de flori să fie profitabilă, în judeţul nostru. La urma urmei, oricât de sărac ar fi, fiecare om cu spirit gospodăresc îşi găseşte cel puţin un ghiveci sau o vază cu flori, pentru spaţiul său de locuit. Evident, business-ul i-ar merge cuiva care ştie şi horticultură, şi PR – ca să ştie cum să-şi promoveze afacerile – dar şi cum să intuiască ce se cere pe piaţă. Cercetând, am descoperit că cerere există şi e constantă.

I-am întrebat, la final de săptămână, pe gălăţeni când şi-au cumpărat ultima oară flori pe care să le ducă acasă, ca să îşi înfrumuseţeze căminul.

"Acum vreo două zile mi-am cumpărat crini imperiali. Şi sunt foarte frumoşi! De fapt, pentru mine toate florile sunt frumoase. Am eu o pasiune deosebită pentru ele. N-aş putea spune, la momentul de faţă, că sunt foarte scumpe. Dar, oricum, cu siguranţă că dacă de astăzi s-ar vinde mai ieftin, mi-aş cumpăra mai multe”, ne-a declarat doamna Ariton, în vârstă de 75 de ani.

„Crini mi-am cumpărat, chiar în urmă cu puţin timp. N-aş putea spune cât de des cumpăr flori pentru casă, dar iau destule, de regulă. Mi se par accesibile florile, din punct de vedere al preţului”, ne-a declarat doamna Maria, în vârstă de 62 de ani.

„Ce-i drept, eu nu prea cumpăr flori. Nu din cauză că nu îmi plac, ci pentru că eu locuiesc la casă şi mă bucur de o curte în care, atunci când am nevoie, pot să îmi produc florile de unul singur. Dar ,dacă n-aş avea posibilitatea aceasta, cu siguranţă aş cumpăra pentru că e nevoie şi de aşa ceva, în casă”, ne-a declarat Tudorel Nicolau, în vârstă de 41 de ani.

Citit 1250 ori Ultima modificare Duminică, 29 Iunie 2014 18:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.