Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Controalele de natură fiscală care-i vizează pe agenţii economici nu trebuie organizate la perioade mai scurte de trei ani, se arată într-un set de solicitări ale CNIPMMR, din care fac parte şi patronatele gălăţene, cu privire la noul Cod de procedură fiscală.

De asemenea, întreprinzătorii consideră că perioadele supuse verificării şi termenele de prescripţie trebuie să fie mai clar definite, respectiv trei ani pentru contribuabilii din categoria IMM-urilor (termen care să se calculeze de la data la care trebuia îndeplinită obligaţia) şi cinci ani pentru contribuabilii mari.

Patronatele mai susţin ca penalităţile de nedeclarare corectă să fie eliminate, deoarece există penalităţi şi majorări de întârziere pentru neplata obligaţiilor. În plus, nivelul majorării de întârziere trebuie să fie unic, indiferent de buget, fie el naţional sau local. În fapt, patronatele susţin că nu se poate susţine ca nivelul majorărilor datorate la bugetul local sa fie semnificativ mai mare decât cele aferente bugetului de stat.

 

Citit 1211 ori Ultima modificare Vineri, 15 Mai 2015 17:01

1 comentariu

  • postat de Marian Vineri, 15 Mai 2015 22:18 89.121.153.*** Link la comentariu
    0
    0

    Știați ca dispare si Remat Galati ??? Dacă va interesează de ce au plecat acasă 40 de oameni , veniți sa aflați !!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.