Laureaţii „TOPULUI FIRMELOR - 2015” al Camerei de Comerţ Galaţi

Laureaţii „TOPULUI FIRMELOR - 2015” al Camerei de Comerţ Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ziarul "Viaţa liberă", Premiu de Excelenţă pentru articolele pe teme economice


Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Galaţi a aniversat vineri, 30 octombrie, 25 ani de la reînfiinţare, conform HG 799/1990, eveniment marcat printr-o festivitate care s-a desfăşurat la Sala de Conferinţe a Hotelului "Vega".

De-a lungul timpului, CCIA Galaţi a contribuit la dezvoltarea economiei locale, punând la dispoziţia mediului de afaceri instrumente precum terminalul Bursei Române de Mărfuri, Şcoala de Afaceri, Fundaţia pentru promovarea IMM-urilor, reţeaua de informare privind parteneriatele internaţionale.

Punctul central al festivităţii de ieri l-a reprezentat, însă, prezentarea „Topului Firmelor Gălăţene - 2015” şi premierea companiilor care s-au făcut remarcate în ultimul an în mediul de afaceri gălăţean. Indicatorii economici au fost, desigur, importanţi, dar în întocmirea topului s-a ţinut cont şi de modul în care companiile s-au achitat de obligaţiile care le reveneau faţă de bugetele publice sau partenerii de afaceri. „Companiile selectate astfel au arătat, practic, că sunt pe deplin capabile să activeze într-un climat concurenţial, la parametri de eficienţă europeni şi merită în consecinţă întreaga noastră apreciere”, a precizat Ion Mocanu, preşedintele CCIA Galaţi.

Iată şi care au fost laureaţii din acest an ai Topului Firmelor realizat de CCIA Galaţi:

La categoria întreprinderi foarte mari, primele locuri au fost ocupate de Arabesque SRL (Comerţ) şi Apă-Canal (industrie). La întreprinderi mari, Katy SRL, Tancrad SRL şi Arcada Company au fost premiate la secţiunea Construcţii, Administraţia Pieţelor Agroalimentare SA, pentru Servicii, iar Mairon SA, la secţiunea Comerţ. Din rândul întreprinderilor mijlocii s-au remarcat Maritime Solutions SRL, pentru Servicii, şi Dedal Bahamat SRL, în Construcţii. Întreprinderile mici i-au avut drept laureaţi pe Adina SRL (Industrie), AttoSoft SRL (Cercetare Dezvoltare şi High-Tech), Elco SRL (Industrie), iar microîntreprinderile pe Multiprint SRL (Industrie) şi B.M.V. Olimpia SRL (Industrie). Printre laureaţi s-a numărat şi ArcelorMittal Galaţi, premiat pentru prima poziţie în topul exportatorilor gălăţeni.

Nu în ultimul rând, în cadrul festivităţii Topului Firmelor au fost decernate plachete aniversare, medalii şi Diplome de Excelenţă unor companii sau instituţii care au contribuit la dezvoltarea mediului economic gălăţean. Una dintre distincţii a fost decernată ziarului „Viaţa liberă”, pentru articolele pe teme economice.

Citit 3446 ori Ultima modificare Vineri, 30 Octombrie 2015 21:14

3 comentarii

 • postat de muncitor sclav
  Sâmbătă, 31 Octombrie 2015 19:58
  89.137.230.***
  toti s-au imbogatit pe spatele si truda muncitorilor care si-au distrus sanatatea si care sunt foarte prost platiti.
  4
  14
  Raportează
 • postat de Marius
  Sâmbătă, 31 Octombrie 2015 08:12
  5.13.228.***
  Mairon SA Galati ar trebui pusa la coltul rusinii! Angajatii de acolo sunt tratati ca niste sclavi si urmariti pe tot timpul unei zile de lucru cu camere video. Intr-un cuvant, familia Miron se gandeste doar la propriul buzunar, nu si la altii-pentru asta e mereu decorata.
  Dar sa stii dle Miron ca primesti mereu o medalie de tinichea fara valoare!
  Pana cand nu se revizuieste atitudinea fata de salariati esti caca! Degeaba ai facut investitii in companie doar pentru binele familiei. Odata cu binele companiei, nu ar trebui sa le fie putin mai bine si salariatilor?!
  Nu mai angaja oameni pe perioada determinata doar ca sa-i dai afara dupa 3 sau 6 luni indiferent de evolutia salariatului.
  Este o bataie de joc la adresa salariatului! Nu mai da salarii de sute de milioane membrilor familiei care i-ai angajat in toate posturile de conducere dar habar nu au! Mareste si salariile angajatilor care duc tot greul!
  1
  17
  Raportează
 • postat de Editura
  Sâmbătă, 31 Octombrie 2015 07:27
  188.138.200.***
  La originea oricărei mari realizări stă dorinţa realizării. De aceea, este necesar să ştii să-ţi aprinzi şi să-ţi întreţii acest foc interior al motivaţiei - astfel vei deştepta şi te vei putea sprijini pe forţa latentă din tine. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email eronymous@mail.ru
  9
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.