Compania americană CGS ÎNCEPE ANGAJĂRILE în Galaţi. 2.000 de LOCURI DE MUNCĂ

Compania americană CGS ÎNCEPE ANGAJĂRILE în Galaţi. 2.000 de LOCURI DE MUNCĂ
Evaluaţi acest articol
(46 voturi)

În toamna anului trecut, gălăţenii primeau o veste excelentă. Compania americană Computer Generated Solutions (CGS), prezentă în alte patru oraşe din ţară, anunţa că va deschide o filială şi la Galaţi, în care îşi propune să angajeze 2.000 de persoane.

Potrivit reprezentanţilor CGS Romania, principalele argumente care au dus la luarea deciziei de deschidere a reprezentanţei de la Galaţi au fost rata şomajului foarte mare (aproape 10 la sută), dar şi faptul că urbea de la Dunăre este oraş universitar, lucru care generează posibili viitori angajaţi. De altfel, acest lucru nu este de mirare, dat fiind că mai bine de trei sferturi dintre angajaţii companiei au aproximativ 25 de ani, iar 95 la sută dintre aceştia sunt absolvenţi de studii superioare şi vorbitori de cel puţin două limbi străine.

Deschiderea va avea loc în curând

Contactaţi de către "Viaţa liberă", reprezentanţii companiei ne-au spus că "filiala de la Galaţi este în proces de deschidere, iar în perioada următoare vom inaugura oficial cel de-al cincilea sediu al CGS România. Persoanele care doresc să facă parte din echipa noastră pot trimite CV-urile pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., urmând ca Departamentul de Recrutare să analizeze documentele primite".

Salariu atractiv şi bonuri de masă

Printre avantajele pe care le aduce angajarea într-o companie precum CGS se află recompensa financiară, care variază între venitul mediu brut din România şi poate ajunge până la 1.500 de euro brut.

În momentul în care numărul angajaţilor din reprezentanţa gălăţeană va ajunge la 2.000, CGS va deveni al patrulea angajator din oraş, după ArcelorMittal (6.752 de angajaţi), Arabesque (2.486 de angajaţi) şi Şantierul Naval Damen (2.333 de angajaţi).

Venirea americanilor de la CGS este privită cu ochi buni de multă lume, printre aceştia aflându-se şi directorul AJOFM Galaţi, Cezar Năstase. "Faptul că un angajator cu nume mare la nivel naţional doreşte să investească în oraşul nostru nu poate decât să ne bucure, mai ales că avem personal calificat şi forţă de muncă suficientă", ne-a explicat directorul AJOFM.

Prezenţi în România din 2006, de când au preluat call-centerul  "Easy Call", americanii de la CGS oferă servicii de "suport tehnic", "asistenţă pentru clienţi", "vânzări prin telefon"  şi alte servicii externalizate. Deoarece compania colaborează cu întreprinderi de top din Statele Unite ale Americii şi Europa, angajaţii au parte de traininguri specializate susţinute de lideri de piaţă din domeniul IT, banking, online, retail, etc. Cele patru filiale deja funcţionale, din Bucureşti, Braşov, Sibiu şi Târgu-Jiu, însumează 3.000 de angajaţi, care oferă servicii în nu mai puţin de 18 limbi străine.

Citit 57115 ori Ultima modificare Vineri, 08 Ianuarie 2016 00:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.