Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
4 comentarii

Bonurile fiscale câştigătoare la extragerea specială de Paşte a Loteriei bonurilor fiscale ce a avut loc luni, 2 mai, sunt cele emise în data de 24 februarie, cu o valoare de 934 lei.

Conform unui comunicat al Ministerului Finanţelor Publice, fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. La extragerea ocazională a Loteriei bonurilor fiscale din data de 2 mai au avut drept de participare bonurile fiscale emise în perioada 1 februarie - 16 aprilie. Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Prima a avut loc luni, 2 mai, şi a constat în extragerea bilelor care desemnează luna, ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare depăşeşte 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de câştigători.

Citit 3989 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Mai 2016 00:27

4 comentarii

 • postat de Miu Joi, 05 Mai 2016 09:44 109.103.162.*** Link la comentariu
  0
  3

  Mie mi se pare o metoda de deturnat niste bani pentru ca nu stim din timp cand se fac trageri speciale. Cat se pastreaza bonurile? Cine mai are bonurile din februarie? Pe cele de acum, luna mai, cat timp sa le pastram?

  Castiga si la loteria asta cine trebuie, nu?

  Raportează
 • postat de liviu Miercuri, 04 Mai 2016 16:07 89.137.227.*** Link la comentariu
  0
  7

  Chestia cu bonurile e o facatura. Ei aleg ce vor sa iasa. cum naiba prima data a iesit bon mic si erau sute de castigatori si dupa aia numai bonuri cu valori mari. Deci sa inteleg ca ii incurajeaza pe romani sa cumpera cat mai mult? Amaratul salariat nu are bani sa cumpere de atatia bani o singura data. E o facatura ca si la loto 6/49. Hoti!

  Raportează
 • postat de contra Miercuri, 04 Mai 2016 09:15 92.85.16.*** Link la comentariu
  0
  2

  De o bucata buna de timp numerele castigatoare sunt cele cu trei cifre si care incep cu cifre din ce in ce mai mari .Asadar slabe sperante sa mai castige vreun amarat care cumpara pana in 100 lei...
  Deci ban la ban trage dar faptul acesta e destul de suspect ,oare avand in vedere faptul ca la prima tragere s-au gasit nu stiu cate mii cu nr. castigator - 6???

  Raportează
 • postat de IC Miercuri, 04 Mai 2016 06:16 5.15.220.*** Link la comentariu
  0
  9

  O aiureala paguboasa pentru buget . Cum incurajeaza solicitarea bonurilor fiscale aceasta loterie care are castigatori numai de la 500-600 de lei in sus. Cat de destept si de bine intentionat trebuie sa fii daca consideri ca un cetatean care cumpara marfa de 934 lei nu primeste bon fiscal iar comparaturile la aceasta suma se regasesc in supermarketuri , magazinele mari de produse electrocasnice ,mobila ,sanitare ,materiale de constructii etc , magazine in care ,fara nici o exceptie ,se elibereaza bonuri fiscale .Credeam ca scopul loteriei este stimularea cumparatorilor sa solicite bon fiscal acolo unde se regaseste evaziunea in sfera comertului , in piete ,in buticuri ,mici magazine ,carciumi ,zone in care mai circula marfuri fara acte (la negru) si in care cumparaturile sunt in general sub 100 lei.La initierea loteriei fiscale exista un entuziasm in solicitare si chiar strangerea de bonuri fiscale pentru orice produs ,de cand cu aceste castiguri de sute de lei ( estragerea a numai premii de sute de lei o fi avand vreo legatura cu "masinaria " loteriei nationale ? ) singurii care isi mai aduc aminte ca trebuie sa dea bon fiscal sunt unii vanzatori ,vanzatori care atunci cand vad clientii ca nu ridica bonul ,il arunca la cosul de gunoi .In fapt ,loteria fiscala ,"toarna seu in carne grasa " adica da bani acelora care au daca pot sa umple carucioarele,la o singura vizita in supermarketuri ,cu cumparaturi de aproape 1000 lei .Poate ar fi bine ca fondul de premii sa fie impartit ,30% pentru bonurile peste 100 lei si 70% pentru bonurile sub 100 lei ,eventual cu doua extrageri sau cu mutarea ,spre stanga,a virgulei la numarul unic extras . Nu considerati ca este o sfidare la adresa milioanelor de romani care nu-si permit cumparaturi de sute de lei niciodata ,care abia isi taraie zilele de azi pe maine din pensii si salarii de mizerie si care gandesc si spun :'la ce sa mai cer/strang bonul fiscal ,banii se duc tot la cei care-i au "?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.