Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Extragerea loteriei bonurilor fiscale de duminică, 19 iunie, a desemnat ca fiind câştigătoare bonurile emise în data de 20 mai, în valoare de 79 de lei. Amintim că la această extragere au participat bonurile emise în perioada 1-31 mai 2016. Fondul de premiere pentru această extragere este de 1 milion de lei, bani din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere. Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. 'Loteria Română' (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii (20 iunie), timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Citit 3363 ori Ultima modificare Marți, 21 Iunie 2016 14:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.