E o chestiune de zile: Un SUPERMARKET din Galaţi va fi ÎNCHIS săptămâna viitoare

E o chestiune de zile: Un SUPERMARKET din Galaţi va fi ÎNCHIS săptămâna viitoare
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)


Gălăţenii care aveau pentru săptămâna viitoare program de cumpărături la supermarketul Lidl-ul din I.C.Frimu vor trebui să-şi ajusteze planurile, compania dorind să realizeze o serie de lucrări de reamenajare şi îmbunătăţire a funcţionalităţii magazinului.

„Lidl îşi propune să îmbunătăţească permanent experienţele clienţilor în timpul cumpărăturilor, astfel că va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Galati, situat pe Strada General Ion Dragalina, Nr.1. Acesta va fi închis în zilele de 14 si 15 februarie, urmând a se redeschide în data de 16 februarie”, se precizează într-un comunicat de presă al companiei. Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl îşi va întâmpina clienţii cu un nou aspect, mai modern şi mai apropiat de dorinţele lor.

„În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb şi negru, pentru o lizibilitate sporită”, precizează compania. În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale", se mai arată în comunicatul companiei.

Mai mult, o veste bună este şi aceea că, după redeschiderea de pe 16 februarie, magazinul Lidl va avea, până pe 19 februarie, inclusiv o serie de oferte speciale şi reduceri.

Citit 23510 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Februarie 2017 16:12

2 comentarii

 • postat de Istorioara
  Miercuri, 08 Februarie 2017 20:26
  82.137.9.***
  Iulian,daca citesti cate ceva despre acest ICFrimu, o sa observi ca evenementele nu pot fi suprapuse cronologic ori asemuite cu cele din zilele noastre Mai mult,s-ar putea sa-ti schimbi parerea si despre politica facuta de acest om
  2
  10
  Raportează
 • postat de Iulian
  Miercuri, 08 Februarie 2017 17:26
  213.233.85.***
  Unde este IC Frimu? Nu ar trebui sa folosim denumiri actuale? Sau tamanem ancorati in vremuri demult apuse?
  16
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.