JOBURI de 100.000 de dolari pe an. Recrutare internaţionale în IT

JOBURI de 100.000 de dolari pe an. Recrutare internaţionale în IT
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Că salariile din IT sunt printre cele mai bune din România nu mai este un secret. O confirmare în plus o aduce turneul de recrutare al unei multinaţionale americane, care caută IT-işti în România, pentru joburi plătite cu 100.00 de dolari pe an. Locurile sunt, însă, limitate.

Sâmbătă, 22 aprilie, începând cu ora 10,00, hotelul "Radisson Blu" din Bucureşti are toate şansele să se transforme, pentru o zi, în Mecca specialiştilor IT din România. Cei mai buni dintre ei au posibilitatea ca, la finalul unei zile de testare a abilităţilor şi cunoştinţelor de programare, să obţină contracte plătite cu 100.000 de dolari pe an, prin colaborarea cu o companie internaţională care oferă servicii pentru sisteme complexe din domeniul bancar, aviaţie sau telecomunicaţii din întreaga lume.

Evenimentul este organizat de compania Crossover România. Crossover este o  multinațională cu sediul central în Austin, Texas - Statele Unite. La nivel internaţional, echipa Crossover este formată din 2.200 de specialişti în IT, din peste 100 de ţări. Anul acesta, compania va organiza 50 de evenimente similare celui din Bucureşti în oraşe din Europa, precum Budapesta, Belgrad, Zagreb, Lisabona, Madrid, Barcelona, Sofia, Chişinău.

Înscrierile pentru evenimentul de la Bucureşti se pot face la linkul https://goo.gl/DXPkMD, în limita a 200 de locuri. IT-iştii înscrişi vor fi implicaţi în teste, care le vor evalua atât competenţele profesionale, cât şi comportamentul în comunicare şi rezistenţa la muncă în condiţiile unor proiecte care se derulează contratimp.

"La evenimentele precum cel din 22 aprilie, ne cunoaştem, oferim cadrul aproape identic cu acela în care vor lucra cei selectaţi, testăm concret anumite cunoştinţe care sunt foarte importante pentru proiectele în care suntem implicaţi. Joburile oferite sunt de 100.000 de dolari pe an, dar pot ajunge, în timp, la 200.000 de dolari pe an, dacă persoana selectată optează pentru o evoluţie profesională. Joburile pe care le oferim în mod special sunt chief software architects şi software engineering managers", a spus Sorin Zaveliţă, directorul naţional al Crossover România.

Chiar dacă nu vor fi selectaţi pentru un job, participanţii la eveniment pot câştiga premii constând în laptopuri, tablete şi telefoane de ultimă generaţie.

Citit 4338 ori Ultima modificare Joi, 20 Aprilie 2017 17:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.