INSOLVENȚĂ la firma gălăţeană care a montat acoperişul Arenei Naţionale

INSOLVENȚĂ la firma gălăţeană care a montat acoperişul Arenei Naţionale
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Firma gălăţeană Giramet SRL, cea care, printre alte lucrări efectuate, se mândreşte cu montarea acoperişului Arenei Naţionale din Bucureşti, şi-a cerut intrarea în insolvenţă, pe 19 iunie, invocând datorii de 3,2 milioane lei, la doar două luni după ce a aniversat 20 de ani de activitate, informează supervizor.ro.

Cererea a fost admisă de judecătorul sindic, pe 26 iunie. Instanţa a stabilit ca termenul-limită pentru depunerea cererilor de admitere a creanţelor să fie 1 august, urmând ca prima adunare a creditorilor să se întrunească pe 20 septembrie.

Conform raportărilor fiscale anuale, Giramet SRL, controlată de Georgică Ignat, nu a înregistrat pierderi în niciunul din ultimii 15 ani, iar datoriile chiar au scăzut în 2016, cu aproximativ 700.000 de lei. În documentaţia depusă, debitoarea a precizat că "a desfăşurat activitate în condiţii normale, însă din cauza crizei economice a început sa înregistreze datorii faţă de bugetul de stat, furnizori şi bănci", "iar obligaţiile de plată către debitori sunt în sumă de 3.213.980,48 lei", mai afirmă site-ul citat.

Citit 5918 ori Ultima modificare Joi, 03 August 2017 18:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.